Hol érdemes/ tudok PÉCSEN törpehöriket venni? Illetve mennyibe kerül körülbekül egy darab?
Egyik állatkereskedésben sem szabad hörcsögöt (vagy más állatot sem) venni! Ezt olvasd el:
Hörcsögöt 3 helyről ajánlott beszerezni:
🐹 Pezsi - Budapest - szíriai aranyhörcsög
🐹 Smallsteps - Tatabánya - dzsungáriai törpehörcsög
🐹 Hörcsögmentés - országos - dzsungáriai törpehörcsög (hibrid), szíriai aranyhörcsög, roborovszki törpehörcsög, campbell törpehörcsög (hibrid)
A Hörcsögmentésnek van pécsi önkéntese. Van is nála gazdira váró törpe. Ne támogasd a kereskedések tevékenységét... :(
Kérlek ne hallgass az első válaszadóra. A kereskedésekben nem értenek az állatokhoz, nem tudhatod kik a felmenői, lehet testvérek vagy bármilyen más rokoni kapcsolatban is lehetnek, ez pedig különböző genetikai betegségekhez vezethet. Emellett a vásárlókat félretájékoztatják, rossz eledelt, rossz ketrecet, használhatatlan kereket és minden más rossz minőségű felszerelést rásóznak az emberre, mert nekik a bevétel a fontos.
Ehelyett a fentebb említett helyeket ajánlom én is:
Pezsi; Smallsteps; Hörcsögmentés.
Emellett ha bármilyen kérdésed van Facebook-on lépj be a Hörcsög imádók csoportba, ott a tagok szívesen segítenek bármiben, és hasznos információkkal tudnak ellátni.
Ha nincs Facebook-od, de ha van akkor is, ajánlom a horcsoginfo.hu oldalt neked. Az az egyetlen hiteles információkat tartalmazó magyar oldal.
Én pl tenyésztőtől vettem először, 1-2 hónapot éltek csak. 140km-t utaztam értük.
Mástól is hallottam már panaszt amúgy..
Vettem ugyanolyan áron "szapitól" és legalább 1 évet velünk volt az a hörcsög. A mostani is szapitól van, teljesen egészséges.
Nézz szét jófogáson,általában 1500-2000 ft-ért mennek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!