Miben tudok hazahozni 2 patkányt állatkereskedésből?
Vegyél egy hordozót. Úgyis kelleni fog.
Viszont ha kiskedvencnek szeretnéd, ne kereskedésből vedd. Ott általában takarmányozási célra tartanak patkányt, nem szocializáltak, nincsenek kézhez szokva. Fogadj örökbe a parkánymentéstől, vagy vegyél tenyésztőtől.
Köszönöm a választ! Hordozóm már van, csak azért meg akartam kérdezni, hogy megfelel- e erre a célra.
Kiskedvencként szeretném tartani a 2 patkányt. Tudom, hogy jobb tenyésztőtől vagy mentéstől venni, de nekem a kisállatkereskedéssel kapcsolatban vannak jó tapasztalataim, szóval innen szívesebben vásárolok, mint máshonnan. (persze ez csak az én véleményem/tapasztalatom.)
Tudom, hogy jobb tenyésztőtől vagy mentéstől venni, de nekem a kisállatkereskedéssel kapcsolatban vannak jó tapasztalataim, szóval innen szívesebben vásárolok, mint máshonnan.
Majd rájössz, mikor egy évesen tele lesznek daganattal, és egy vagyont hagysz az orvosnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!