Kilővethetem a tengerimalacom fülét?
Figyelt kérdés
Extravagáns gazdi vagyok, több tetoválásom és piercingem is van. Arra gondoltam a kis malackámnak is tetetnék egy karikát a fülébe! Állatorvos megcsinálja?2021. máj. 3. 09:58
1/21 anonim válasza:
Szerintem add örökbe egy normális embernek aki nem akarja kínozni, mint te.
2/21 anonim válasza:
Ne tedd, mert szerintem zavarni fogja a kisállatot a kütyü a fülében és addig fogja vakargatni a lábával, míg ki nem szakítja azt onnan.
3/21 anonim válasza:
Te nem extravagáns, te egy hülye vagy...
4/21 anonim válasza:
Az ilyen embereket általában még fel is jelenthetik állatkínzásért.
5/21 Tepfal válasza:
A saját testeddel azt csinálsz, amit akarsz. A malac nem egy táska, vagy más kiegészítő, hogy díszitgesd. Ehhez nem kell sok ész, de az ékszerek zavarják az állatokat, így remélem nem találsz senkit, aki ezt megcsinálná.
6/21 anonim válasza:
Ez nem szól másról, csak a saját önzőségedről.
7/21 anonim válasza:
Emberek, ez egy troll kérdés. Ne pazaroljatok rá energiát.
8/21 anonim válasza:
Szerintem a malackád nem nagyon díjazná...Állatorvos meg páros lábbal rúgna ki ilyen ötlettel a rendelőből.
Otthon egyedül meg ne merd csinálni, mert esküszöm megkereslek és én is átbökök valamit rajtad amit nem szeretnél. (morcosfej)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!