Tengerimalac két felső foga befordult, ezzel mit csinál az állatorvos?
Most vettem észre, hogy befelé fordul, a szajpadlasa irányába... Rágni nem tud.
Megyünk este orvoshoz, de a fogaval mit tud csinálni? Azt nem gondolom, hogy vissza tudja egyenesiteni.
Le tudja reszelni.
Ez amugy hogy tortenhetett meg? Nem ragott eleget? Miota nem eszik?
Ertem :)
Remeljuk, hogy minden rendben lesz, a lenyeg, hogy megkapja a megfelelo segitseget.
Ez történt köszönöm. 😊 Azt mondta hogy gyakran előfordul, és épphogy csak túlnőtt meg, mincs semmi baj.
De azt ő sem tudta, hogy mitől lehet.
Ezentúl sűrűn fogok a szájába nézni, eddig sose volt semmi ilyen jellegű, és más baja sem, pici kora óta megvan, mostmár 6 éves. Szeretjük, sokat foglalkozunk vele, gondozzuk, ápoljuk, a fogait nem tudtam hogy nézni kell....
Köszönöm a jóindulatú és értelmes hozzászolasokat, mostmár nyugodt vagyok.
Köszönöm szépen. 😊 Váltogatjuk a szénát, mert nem szereti mindet, amit nem szeret, azt a szomszéd nyuszijanak adjuk, ő megeszik mindent.
Ketrece van, jó nagy. Az ajtaja nyitva, tehát kijohet ha akar, csak éjszaka csukom be, nehogy ralepjunk a sötétben. De nem nagyon jön ki amúgy, csak ritkán.
Sajnos öregszik, látom ahogy kopik a szőr a szeme körül, egyre többet alszik, de néha néha jókedvűen körbekullogja párszor a nappalit, de van hogy csak alszik... 😥 Tudom hogy véges az ideje, nagyon szomorú ezt látni. Most épp itt alszik mellettem a szőnyegen, evett egy kis zöldséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!