Ha hörcsög van a szobámba éjszaka koccos nyitvahagyni az ablakot szellőztetés céljából? Nagy esélye van hogy megfázik tőle?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 23:22
1/7 anonim válasza:
Nálam ilyenkor nyáron éjjel-nappal nyitva van az ablak és semmi bajuk. (mivel meleg van és ha fáznának akkor is be tudnak bújni a házukba)
Télen viszont szigorúan tilos, mert nem mindegy hogy 25 fokról hűl le -5-re vagy 25-ről 20ra...
2/7 anonim válasza:
koccos ??????!! ezt se hallottam még ..... :D
Amúgy sztem, nem, nem "koccos" nyitva hagyni ;)
3/7 anonim válasza:
Télen még kevésbé tud lehűlni a szoba, mint nyáron, mert olyankor megy a fűtés, és ha csak egyetlen fokot csökken a hőmérséklet, már elkezdi nyomni a meleget. Még sosem hallottam nyitott ablaknál megfagyott hörcsögről. Mellesleg a hörcsög egy bizonyos hőmérséklet alatt téli álmot alszik, baja nem lesz a hidegtől.
4/7 anonim válasza:
Szerintem sem koccos, de azért nem árt nyergézni! A hörcsög eléggé érzékeny a pupujkára.
6/7 A kérdező kommentje:
koccos=necces,cinkes,gáz
sok helyen olvastam hogy érzékeny a huzatra és nemtudom hogy a nyitott ablaknál mennyire állna fenn a huzat veszélye
köszönöm a válaszokat
2010. aug. 23. 18:20
7/7 anonim válasza:
Nálam is éjjel-nappal nyitva van az ablak és semmi baja :D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!