Ezen az oldalon részletesen leírják, m8t miért csinálnak. :)
Nekem már nagyon régen voltak malackáim, így nekem is most utána kellett lesnem. ☺
Itt most a nem megállapítása nagyon egyszerű volt, de szerintem jobban jársz, ha csatlakozol egy malacos csoportba. Nem akarok rosszat mondani, de itt a gyakorin boldog, boldogtalan válaszolhat, van aki csak tippel, és a nem megállapítása ennél nagyobb felelősség. Ha valaki rosszat mond, akkor te mint laikus (hiszen most sem voltál benne biztos) elbizonytalanodhatsz, esetleg hihetsz a rossz válasznak.
Ajánlom csoportként Facebookon a "Minden, ami tengerimalac", a "Tengerimalacok - Értük és Velük", vagy a "Felelősségteljes Tengerimalac tulajdonosok!" nevű csoportokat. Biztos van több is, de én ezekben vagyok benne. Itt az adminok állapítják meg a nemeket, akik értik a dolgukat, és biztos nem vezetnek félre. Persze néha van tippelgetés a kommentszekcióban, de csak az adminokra érdemes hallgatni. Ezen kívül rengeteg tapasztalt gazdi van, bármi más gondod van, segítenek, leírják a tapasztalataikat, egyszóval rengeteget tanulhatsz a malikról.
Hosszú malacos éveket kívánok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!