Szerintetek vemhes vagy csak ilyen kis dundi?đ€(fehĂ©r-barna)PĂĄr napja hoztuk egy kereskedĆtĆl ahol nem volt kĂŒlön a többiektĆl.A pajtijĂĄhoz kĂ©pest elĂ©g gömböjƱ.KĂ©pek lent.
2021. ĂĄpr. 16. 12:47
2/18 anonim vĂĄlasza:
Ha ivaros hĂmek mellĂ© volt betĂ©ve, akkor ez nem kĂ©rdĂ©s.
3/18 anonim vĂĄlasza:
ValĂłszĂnƱleg vemhes. KereskedĂšsben nem igazĂĄn vĂ logatjĂ k szĂ©t Ćket, hogy fiĂș Ă©s lĂĄny kĂŒlön legyenek.
4/18 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Fogalmam nincs hogy ivaros hĂmek közt volt-e.Ăs kĂ©rdezni is elfelejtettĂŒk.đ(AzĂ©rt is mert nem magyar kereskedĆ.)
2021. ĂĄpr. 16. 13:05
5/18 anonim vĂĄlasza:
Nem vemhes. Hogyha vemhes lenne, akkor mĂĄshol lenne ducibb. Szerintem csak sokat evett vagy valami ilyesmi.
6/18 anonim vĂĄlasza:
50-50. Ăgy nĂ©zett ki a nĆvĂ©remĂ©kĂ© is amikor megvettĂ©k a kereskedĂ©sben. Azt hittĂ©k hogy csak duci. FiĂș malacot vettek, akirĆl kiderĂŒlt hogy lĂĄny Ă©s vemhes.
Elvitték egzotikus ållatorvoshoz, kézzel kitapogatta hogy hårom kicsi van benne.
Ăgy lettem Ă©n malactartĂł :D Nem tudtak mit kezdeni a kicsikkel Ășgyhogy nĂĄlam kötöttek ki.
7/18 GabĂłca KabĂłca vĂĄlasza:
2 lĂĄnyt vettem rĂ©gebben.AmibĆl az egyik persze kan volt.A mĂĄsik egyre csak dagadt,dagadt...mint egy kis gömböc.3 kismalaca lett.Egy hĂ©t mĂșlva mĂĄr jobban lĂĄtszik.SzĂŒletĂ©sĂŒk utĂĄn 2 ĂłrĂĄval mĂĄr nemcsak szopnak de esznek is.RĂĄgcsĂĄlgattĂĄk a zöld szĂ©nĂĄt,bĂșzĂĄt.AmĂșgy a kan tengeri cocĂĄnak jĂł nagy herĂ©i vannak ez mĂĄr 1 hĂłnapos korban lĂĄtszik.
8/18 A kĂ©rdezĆ kommentje:
HĂĄt remĂ©lem hogy csak duci!Nem tudom mit kezdenĂ©k a picikkel.VinnĂ©m Ćket vissza a kereskedĆhöz.MondanĂĄm hogy meglepetĂ©Ă©Ă©s.đ
2021. ĂĄpr. 16. 13:42
9/18 GabĂłca KabĂłca vĂĄlasza:
Szopniuk kell legalĂĄbb 1 hĂłnapig.Elpusztulnak.
10/18 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nekem mindkettĆ tuti lĂ ny.MegnĂ©ztĂŒk rendesen.Ott az ipszilon.Ăs nincs here.
2021. ĂĄpr. 16. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!