Törpenyúl tenyésztő segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van törpenyula honnan szerezte be? Nagyon szeretnék egyet vagy kettőt, de egyenlőre nem tudom melyik helyről lenne megfelelő. A Nyuszpuszta oldalt néztem, eddig az szimpatikus, főleg, hogy onnan ketrecet is lehet szerezni. Nagyon megköszönök mindennemű segítséget! Üdv!2021. ápr. 13. 13:04
1/10 anonim válasza:
Én nekem a wonder bunny volt a befutó.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi ránézek mindenképp! :D
2021. ápr. 13. 13:16
3/10 anonim válasza:
Nyuszpuszta semmiképp.
Szaporító.
Ha elolvasod a leírását és belegondolsz, hogy ivaros állatokat tart összeeresztbe, akkor rájössz, hogy fogalma nincs kinek ki a rokona, vagy egyáltalán ki az apa.
A gond az is, hogy több fajtát tart össze eresztve amiből sok sok fogproblémás nyuszi lesz.
Elég sok nyuszi napokon belül el is pusztult a gazdinál.
Facebookon a Törpenyuszisok csoportban össze vannak szedve a jó tenyésztők.
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszi utolsó! Átgondolva igazad van és köszi az ajánlást!
2021. ápr. 13. 15:28
5/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki ismeri [link]
Őket akkor kérlek írjon egy jellemzést hogy milyenek :D
2021. ápr. 13. 15:32
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem is szimpatikusak nagyon de örülnék egy két jóváhagyásnak akinek volt velük dolga.
2021. ápr. 13. 15:42
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat! :DD
2021. ápr. 13. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!