Barátnőm nyulat szeretne de szerintem akadálya van ennek. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Egy albérletben lakunk ahol van egy kiskutyánk is. Hál istennek sikerült egy családi házat venni, aminek a komplett felújítása folyik (fűtés-viz-gaz belső felújítás stb). A családom egy faluban lakik, mi munka miatt elköltözünk a városba, de vissza szeretnénk menni, ezért is vettünk ott házat. Namost mikor otthon vagyunk akkor nagynenéméknél lakunk(mert a szomszédjai leszünk és könnyebb onnan átmenni dolgozni mint 1.5 kmrel arrébbról), akiknek van egy benti kutyájuk. Szerintem etikátlan lenne egy kutya és két nyúl odavitele (azt mondja a nyulaknak párban kell lenniük)mert így is sokat segítenek azzal hogy náluk lehetünk Mikor otthon vagyunk. Nagyszüleimnél ugyan ez a helyzet csak ők messzebb laknak. Nekik van 2 kutyájuk és 2 macskájuk is. Apámnak szintén két kutyája van, egy benti és egy kinti. Ugye nekünk egy kiskutyánk van. Én úgy gondolom hogy napokra ott maradni majd másfél órát utazni 3 állattal nem kényelmes. Mondtam a barátnőmnek hogy ne siessünk, akkor benne vagyok hogy legyen nyúl, ha a saját házunkba tudunk már beköltözni és ezzel nem zavarunk senkit sem. Gyereket is szeretne, azzal is nyaggat. Mikor mondom neki hogy ne siessünk, ilyenkor én vagyok a "rossz". Ilyenkor mi a jó megoldás?2021. ápr. 4. 15:32
1/6 anonim válasza:
Olyan nőt keresni aki nem egy ötéves gyerek szintjén van szellemileg.
2/6 anonim válasza:
Tehát a nagynènèdhez akar nyulat, és gyereket? Értesd meg vele, hogy egyenlőre vendègek vagytok. Majd saját házba tervezzen.
3/6 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne megvárni, amíg a saját házatokban éltek majd. Ha esetleg nem jön ki a két nyuszi egymással és/vagy a kutyákkal, cicákkal, mindenkinek külön helyiséget kell biztosítani. Emellett a nyuszik elkerülhetetlenül mindenbe belerágnak,ezen kivül pl. ha nincsenek ivartalanítva, napi takarítás mellett is van a helyüknek egy alap szaga. Ezeket is mérlegeljétek majd, lehet a rokonaidnak extra terhet jelentene
4/6 anonim válasza:
Teljesen jol latod.
Es leirtad a kulcsmondatot.
Gyereket akar...a nok ilyenkor dilisek, es a nyul is csak csecsemo-potlek lesz.
Szoval allj a sarkadra es legy ferfi!
5/6 anonim válasza:
Ha albérletben laktok külön, akkor nem mindegy, hogy melyik családtagodnak milyen állata van?
Nem hiszem, hogy mindenkihez oda vinnétek a nyulakat. Kiskutyával pedig sokan tartanak együtt nyuszit vagy más állatokat, kapaszkodj meg, van ahol macska és kutya mellett van nyúl vagy akár más állatok is.
6/6 anonim válasza:
Esetleg megkérdezni a családtagokat erről? Lehet, hogy ők jobban átlátják a helyzeteteket, mint vadidegenek itt a gyakorin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!