A görényemnek lejött a varrásról a kötés hogy kössem újra?
Figyelt kérdés
a vadászgörényemnek Bőrdagija volt leműtötték hétfőn volt a műtét.. és most lejött róla a kötés.. semmi sebtapaszom semmim nincs itthon.. mit csináljak vele? a doktor úr azt mondta huzzak rá szoknit.. nah ja de azt őő leszedi magáról.. mitcsináljak .. SEGÍTSETEK!!2010. aug. 18. 23:47
1/8 anonim válasza:
Hogyan beszélsz te egy ártatlan kis jószágról? Mi az, hogy bőrdagija volt? Ez súlyos betegség, ezt nem szoktuk becézni! Bőrdaganata, bőrrákja volt. Máskor ilyet meg ne halljak...
2/8 A kérdező kommentje:
gyaaa még oktass ki.: D
2010. aug. 21. 00:08
3/8 anonim válasza:
megpróbálhatod, hogy zúzol rá zoknit és ha nincs más hasonló alkalmatosság, akkor celluxal körbetekered, így nehezebben jön le.
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm már megoldottuk .. a hámot rá raktam.. bár ugyis levarázsolta magáról.. de kis okos és nemvakarja kis..(: és már meg is gyógyul neki.. (= szóval köszönöm a v álaszokat.
2010. aug. 23. 21:33
5/8 anonim válasza:
örülök, hogy sikerült megoldani :)
az első hozzászólónak még annyit, nincs olyan hogy bőrrák.. az bőrdaganat
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm. (:
én nem értem miért bántja az orrát hogy úgy írtam hogy bírdagi.. /=
2010. aug. 25. 23:13
7/8 anonim válasza:
Utolsónak.
Na ne mondd! Olvass már utána, ha eddig nem tudtad. A bőrdaganat nem arra utal, hogy egy szúnyogcsípéstől feldagad valakinek a bőre. A daganatos betegségeket hívjuk rákos betegségeknek.
Kérdezőnek.
Vannak dolgok, amiket nem becézünk, ilyenek a daganatos betegségek is. Nem mondjuk sem emberre, sem állatra, hogy pl.: "tüdődagiban halt meg szegény."
Egyébként örülök, hogy szépen gyógyul...
8/8 A kérdező kommentje:
szerintem ezen nem kell vitatkozni.. a probléma megoldódott.. lényeg hogy bőrdaganata VOLT.. ! de leoperálták neki.. és most már a szépen gyógyulgat .! köszönöm a válaszokat.!
2010. aug. 26. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!