Mi baja a hörcsögömnek?
Kb 2 hónapos
Este még rohangált, kerekezett, most meg reggel óta alig mozog, nem akarja kinyitni a szemét
Tettem elé egy cikk almát, annak felét megette, megivott fél kupaknyi vizet és csak fekszik
Meleg a teste és lélegzik is de ha elindul akkor úgy vonszolja magát és alig tud mozogni, enni inni nem akar többet, csak fekszik
Ha a tenyerembe teszem akkor megpróbál mászkálni de eddig nem ilyen volt, ha felvettem elkezdett harapdálni meg szaglászni és futkosott
Mit csináljak vele?
Egzotikus állatorvos, minél hamarabb, ha azt akarod, hogy túlélje!
Nem azért nem szaladgál, mert nem akar, hanem azért mert nem bír. Már haldoklik.
Te mit tennél, ha nem bírsz enni, inni és nem tudsz mozogni,mert annyira szrul vagy?
Ugyanazt kell tenni bármilyen állattal is: orvoshoz menni.
Szombathelyi vagyok, itt senki nem foglalkozik vele
Volt már hörcsögöm, tapasztaltam
Megkértek hogy ne is vigyem mert nem tudnak vele mit csinálni
Megnézte az állatorvos de azt mondta nem lehet vele mit tenni
Nem altatták el mert valamennyi esélye még van, de egyre rosszabbul néz ki, folyik a nyála és egy csepp vizet sem akar inni, fáj neki még a levegővétel is
Lehet jobb lett volna ha altatják, szörnyű nézni hogy fájdalmai vannak egy ilyen pici állatnak és nem lehet rajta segíteni
Köszi mindenkinek aki válaszolt
Nem tudom mi történt
Mindig tiszta volt a ketrece, mindig tiszta forgácsot kapott, a vizet is rendszeresen cseréltem
Tegnap még evett ivott rohangált, most meg itt ülök és hallom hogy alig tud levegőt venni
Nem tudom mit tehetnék érte
Ha az orvos azt mondta van esélye, akkor valamivel kezelte is, nem? Nem mondott semmit, hogy mit tehetnél vele? Mert nekem nagyon gyanús lenne, ha az orvos annyit mondana, hogy van esélye, és kezelés, tanács nélkül visszaadná a hörcsögöt.
Nagyon sajnálom, remélem igaza van a dokinak, és van esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!