Megszökött a kutyám! Hol keressem?
Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 21:49
11/19 anonim válasza:
plakát rádió vagy szolhatsz ismerösöknek a környéken ha látják akkor szoljanak vagy hogy ök is mondják meg ismerösüknek...
rádiót mindenki halgat bemondod hogy elveszett...
mást hirtelen nemtudok
12/19 anonim válasza:
nem biztos, hogy azért szökött el, mert rosszul nevelted. ez benne van a kutya vérében. szerintem is plakátolj, és a pénzjutalom tényleg hatásos... majd írj, hogy mi lett! sok szerencsét!!
13/19 anonim válasza:
attól is függ hogy milyen fajta a kutya.
ha pl.: egy Német Juhász az szerintem meglessz.
de ha egy csivava vagy yorkie azt simán felkapják és eladják..:S
14/19 anonim válasza:
Ha egy vérengő fenevad akkro csak az ujságokat kell olvsnod , ha nem akkor plakátolj xD
15/19 anonim válasza:
Am ez miért a kisemlősökbe van??
16/19 anonim válasza:
Plakátolj, hirdesd a neten, kérdezd körbe a szomszédokat, de ne a gép előtt ülve várj a válaszokra, könyörgöm.
17/19 anonim válasza:
pont ezt a kérdést akartam feltenni, mert a mi kutyánk is eltűnt, csak őt ellopták..:(
18/19 anonim válasza:
Szerintem készíts róla kis plakátot és rakd tele a környékedet! Ezenkívül valamilyen közösségi portálon is hirdethetted, hogy eltűnt a kutyus.Esetleg tudnak róla valamit vagy láthatták. Már késő van ilyenkor nem tudom mennyi értelme van az utcákat róni, de ha holnap reggel sem kerül elő a kutya, akkor esetleg felhívhatod a közeli állat menhelyet hátha valamilyen jószívű ember megtalálta és odavitte őt.Sok Sikert!
19/19 anonim válasza:
aug. 14. 22:02!
Köszii, ilyen szép bókót még nem is kaptam. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!