Ezt mi tudjuk?? azt se tudom hol laksz? Szerintem Magyarországon keresd! :) Am nézd meg a közeli erdőket, vagy ahova gyakran jártok sétálni! Többet így látatlanban nem tudok mondani?
2010. aug. 14. 21:52
2/19 anonim válasza:
figyeld a rádiókat is. ott is be szokták mondani néha, hogy találtak kutyát
2010. aug. 14. 21:53
3/19 anonim válasza:
az enyém magától hazajön. a tied nem szokott?
2010. aug. 14. 21:55
4/19 anonim válasza:
ne itt
járd az utcákat a közelben
2010. aug. 14. 21:56
5/19 anonim válasza:
Vajon miért szökött el? Na? Mert rosszul nevelted. A kérdésed alapján másra nem tudok következtetni. :S Nem tetszett neki, a hely, vagy valamit nagyon elrontottál és mindig csak a kiutat kereste, hogy hadd szökhessen el. Ez a magyar ember logikája...
2010. aug. 14. 21:57
6/19 anonim válasza:
Nekünk egyszer elment itthonról 3.(valaki vagy nyitva hagyta a nagykaput, bár nem hiszem, vagy valaki kinyitotta direkt) 2 vissza is talált magától.
A 3.at bedobták a cigányok a csomagtartóba. Bull terriert. Hívtuk a rendőröket. Ők visszahozták.
Na ez az én sztorim, de Te meg ne gyakorikérdéseken keresd.
2010. aug. 14. 21:58
7/19 anonim válasza:
ma 21:57
A kutya kíváncsiságból is elmehetett... gyökérkefe...
2010. aug. 14. 22:01
8/19 anonim válasza:
Én a környéken felplakátoltam minden fát, beolvastattam naponta az összes helyi rádióban, helyi tévében hirdetést adtam fel, bevásárlóközpontokban fényképpel kitettem.
Odaírtam hogy a megtaláló kap 30 ezer forintot. 3 nap múlva hívtak hogy a város túlsó felén megtalálták az uszoda parkolóban (tőlünk kb. 7 km) és mehettem is érte.
Csak annyit tudok mondani, hogy minden tőled telhetőt tegyél meg és a pénzösszeg tényleg hatásos dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!