Kíváncsi lennék, kinek, mért, és persze mi a kedvenc rágcsálója :)
2010. aug. 14. 15:35
1/9 anonim válasza:
tengericoca és odavan az uorkakarikáért...,szinte egész nap tudná enni:D
2010. aug. 14. 15:44
2/9 anonim válasza:
- aranyhörcsög: mert egy maroknyi kis élet, egy csoda, hogy milyen okos és kedves, szeretem nézni, ahogy pakolászik a ketrecében
- tengerimalac: mert kétmaroknyi kis élet :), tüneményes, ahogy visítva fogad, amikor hazaérek, ahogy a hajamba/nyakamba fúrja magát és ott szuszmákol, aztán oldalra dől és elalszik a vállamon
- nyuszi: mert négymaroknyi kis élet :), kétlábra állva várja, hogy kivegyem a ketrecéből, ha meglát, utána lekuporodik az ölemben és elégedetten rágcsálja az elé tartott répát :)
2010. aug. 14. 15:44
3/9 anonim válasza:
Azért a degu, mert 6 évig tartottuk őket, 3-szor szült a kislány degunk és imádtuk őket. Náluk szeretnivalóbb kisemlőst keresve sem találnék. Bújósak, odaadóak, imádnak enni és elaludnak a hasamon, miközben Tv-t nézek. Egyszer az egész család végignézte, amint 2. almát hozza le a lánydegu. Egy élmény volt. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki egy kezes kis szőrgombócot akar!
2010. aug. 14. 15:52
4/9 anonim válasza:
Én minden kisemlőst egyformán kedvelek, de jelenleg nem tartom egyiket se, elsősorban madaras vagyok. Régebben volt dzsungáriai törpehörcsögöm, de nem bírták a 9. emeletet, volt egyszer egy roborovszki törpehörcsögöm, és allergiás reakciót váltott ki nálam sajnos, pedig jópofa volt, egyszer volt törpenyulam, de mivel itt megáll a levegő, nem egy ilyen lakásba való, elajándékoztam. Én maradok vérbeli madaras.
2010. aug. 14. 15:55
5/9 anonim válasza:
Csincsilla:)
2010. aug. 14. 16:08
6/9 A kérdező kommentje:
a deguknak olyasmi a természete mint a hörcsögöknek?
2010. aug. 14. 16:53
7/9 anonim válasza:
A törpenyuszi.
Nagyon aranyos, játékos, szobatisztaságra nevelhető, szelíd, jámbor, hagyja magát simogatni(persze csak ha jól neveled, de alapvetően könnyen nevelhetőek).
2010. aug. 14. 16:56
8/9 anonim válasza:
Egér, mert gyönyörű állat. Ügyes és okos is.
Japán táncoló egér, mert olyan kis lüke, hogy az már aranyos. Szelíd, nem szökik és vicces.
Patkány, mert ragaszkodó, mint egy kutya. Ügyes, okos, tanítható, szelíd és nagyon kezes. A patkány képes nagyon szeretni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!