A tengerimalacotoknak is a "hűtőszekrény hang" a kedvenc hangja? :D
A kérdés másféleképpen feltéve : a ti tengerimalacotok is IMÁD ENNI?:D
Az enyém nagyon. Mindíg azt csinálná. Ha már adtam neki akkor anyukámnál próbálkozik és eljácca a kiéhezett kismalacot, közbe tiszta paprikás vagy uborkás a szája és körülötte :D Annyira édes
Nektek van hasonló sztoritok?
Más malacka is imád enni?:D
nekem 2 van. hát az a koncert, amit levágnak néha :)
komolyan mondom, elég megmozdulnom, már jön a szöveg. ilyenkor rájuk szólok, beszélgetek velük, h basszus, most kaptatok, csönd legyen már! :)
iszonyat haspókok. lassan kizabálnak a vagyonunkból :)
és az a baj, h ha nyugtot akarok, akkor adni kell nekik egy kicsit, különben a filmet sem hallom, amit nézni szeretnék, olyan hangosak a kis kocák :)
én mindíg azt mondom neki h "elfelejtetted hogy ettél?" :DD az enyém nem visít csak nyugtalan és ágaskodik mindíg a szoba ajtó felé mert tudja hogy onnan szokott jönni a kaja:D
kis mothos :D
Az én két lánymalackám is visít, ha közeledik az etetési idő. Még épp csak pár lépést tettem a hűtő felé, már koncerteznek :)
A párom viccesen csak annyit mond nekik: Lányok, nem jár nektek semmi, csak a szátok!
Megtanítottam őket simizésre "burukkolni", meg petrezselyemért két lábra állni. Olyan kis cukik, és nagyon szelidek.
de aranyos :DD
az enyémn mindíg enne, ha én adok neki utána anyámnak eljácca a kiéhezett kismalacot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!