Lehet igy vadászgörényt tartani?
házban lenne de ketrec nélkül.
van ien cicáknak való kosár abban aludhatna, vagy ágyban. ennyire ellehet kényeztetni 1 görit? sok cicánk van és van 1 ien macskaalom tartó doboz ahova eltudja végezni a dolgát. erre a görit is meglehet tanitani vagy mindenképp görialom kell neki? nagy váltás lenne cica után a göri?
köszi:D
ez a harapásos dolog mennyire fáj? vagy mekkora fogai van? mert én türöm a fájdalmat mert a cicám is mindig engem talál meg hogyha harapni támad kedve és már megszoktam:P:D
de azért hogy tudja a rendet visszaszoktam csipni neki(szekálom). ö ojan mint 1 családtak hogy pl az asztalnál eszik XD meg velünk nézi a tv-t. ugyhogy a göri is ien sorsra fog szerintem jutni:D (vagy még ennél is jobbra)
ojant szeretnék ami még pici és hogy velem nöljön fel szal én tanitsam meg mindenre mert az 1 jó érzés ha valamit elérhetek 1 makacs állatkánál:D
A harapásról annyit, hogy nem lehet előre megmondani, mert minden göri más:D
Ne félj tőle, bíz benne, és ha egyszer megharap ne ijedj meg, és ne kezdj el kiabálni. Ha érted mire gondolok
értem:)
mostmár van göri a láthatáron csak nemtudom hogy hány hetes kortol lehet elhozni!! ez az 1 érdekel és akkor énis göri tulajdonos leszek:D még nagyon picike most augusztusban született szal még várni kell vele...
XD
ezt tudtam XD
de mondjuk hogy maradj gyere nemszabad meg hogy hova szabad felmenni és hova nem... ieneket meglehet:D
köszi a segitséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!