Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Lehet igy vadászgörényt tartani?

Lehet igy vadászgörényt tartani?

Figyelt kérdés

házban lenne de ketrec nélkül.

van ien cicáknak való kosár abban aludhatna, vagy ágyban. ennyire ellehet kényeztetni 1 görit? sok cicánk van és van 1 ien macskaalom tartó doboz ahova eltudja végezni a dolgát. erre a görit is meglehet tanitani vagy mindenképp görialom kell neki? nagy váltás lenne cica után a göri?

2010. aug. 13. 15:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

köszi:D

ez a harapásos dolog mennyire fáj? vagy mekkora fogai van? mert én türöm a fájdalmat mert a cicám is mindig engem talál meg hogyha harapni támad kedve és már megszoktam:P:D

de azért hogy tudja a rendet visszaszoktam csipni neki(szekálom). ö ojan mint 1 családtak hogy pl az asztalnál eszik XD meg velünk nézi a tv-t. ugyhogy a göri is ien sorsra fog szerintem jutni:D (vagy még ennél is jobbra)

ojant szeretnék ami még pici és hogy velem nöljön fel szal én tanitsam meg mindenre mert az 1 jó érzés ha valamit elérhetek 1 makacs állatkánál:D

2010. aug. 14. 11:10
 12/19 A kérdező kommentje:
az rossz ha nincs akkora fegyelembe? mondjuk az alap dolgokat megtanitom neki de azért tudjon menni a saját feje után. vagy ez a véleményem még megváltozik ha tapasztalom a "rosszaságát"?
2010. aug. 14. 11:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia!A ketrec nélküli tartás megoldható de vigyázz mert elképesztően gyorsan tudak kislusszannni a lábad mellett,és kezdetben bémely göri elég szépen harap(arról gyorsan leszoktatható csak egy kis türelem kell)!Ha 2 görit veszel jobban ellesznek együtt.De ha nem ivartalaníttatod a nőstényt és nem akarod pároztatni tűltüzel és meghal.Ha hímet nem ivartalaníttatsz az meg nagyon büdös:S Szóval ha nem akarsz tenyészteni akár lányt akarsz,akár fiút ivartalaníttasd!Remélem segítettem valamicskét:)Jó görizést!
2010. aug. 14. 12:27
 14/19 A kérdező kommentje:
ha ithon van valaki akkor igazábol mind 1 mert az egész házba futkozhat amugy meg bezárnám a szobámba. kialakitok neki 1 sarkot és ott mindene lessz amire szüksége lehet. de azis lehet hogyha a cicával elvan akkor nem kell 2-öt vennem mert elfoglalják egymást:) köszi a segitséget mostmár csak kell valakit találnom aki tenyésztö és van is kölyök vadászgörénye:)
2010. aug. 14. 13:43
 15/19 anonim ***** válasza:

A harapásról annyit, hogy nem lehet előre megmondani, mert minden göri más:D

Ne félj tőle, bíz benne, és ha egyszer megharap ne ijedj meg, és ne kezdj el kiabálni. Ha érted mire gondolok

2010. aug. 16. 14:03
 16/19 A kérdező kommentje:

értem:)

mostmár van göri a láthatáron csak nemtudom hogy hány hetes kortol lehet elhozni!! ez az 1 érdekel és akkor énis göri tulajdonos leszek:D még nagyon picike most augusztusban született szal még várni kell vele...

2010. aug. 16. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:
mi 8 hetesen hoztuk el. Ja és remélem tudod hogy egy görit sem taníthatsz meg olyanra hogy feküdj, ül, meg pasci?
2010. aug. 16. 23:21
 18/19 A kérdező kommentje:

XD

ezt tudtam XD

de mondjuk hogy maradj gyere nemszabad meg hogy hova szabad felmenni és hova nem... ieneket meglehet:D

köszi a segitséget:)

2010. aug. 17. 10:01
 19/19 A kérdező kommentje:
jah és mindenkinek ment a zöld mancs:D
2010. aug. 17. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!