Vadászgörényt szeretnék tartani! Melyik nemet ajánlanátok inkább, és miért? Debrecenben hol vannak eladó kölykök?
A fiú nagyobb a lánynál és erősebb a pézsmaszaga, de ha ivartalanítod akkor nem is lesz büdi :)
A lány kisebb és ha nincs hímed MUSZÁLY ivartalanítani, mert a túltüzelésbe bele is halhat!!(Vagy fedeztesd elkötött hímmel , mert náluk a behatolástól " elmúlik" a tüzelésük.
Debrecen messze van innen ...(ezt nem tudom)
Nem muszály bárban tartani.. ezt honnnan vetted? :D
De itt egy nagyon-nagyon hasznos oldal:
it szinte mindent megtudsz.
Ugye tudod, hogy nem olcsó mulatság? A ketrecük is elég drága mert ha jót akarsz neki 3 emeleteset veszel csövekkel ... meg hintákkal...meg ágyakkal.
Szia!
Csak egy tippet tudok adni: Dr. Czanik Béla, Tócóskert. Nála szokott kirakva lenni eladó görikről hirdetés, valamint -úgy tudom- görény szakértő, legalábbis jól ért hozzájuk. Nála érdeklődj, egyébként nagyon jó doki!!! -én a patijaimat szoktam vinni hozzá:)-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!