A t. malacom mostanában észrevettem, hogy egy kicsit talán fogyott és most meg folyik a nyála, mi van vele?
Figyelt kérdés
A bundija szép, fényes, C vitamint kap bőven, mert most egy csomó paprikát kap, egész nap evett, csak most néztem meg a fogait, láttam, hogy csöpög a nyála. A fogai nem túl nagyok, de most a mali nem mozog, csak fekszik. Remegek az idegességtől :S Mi van vele?2010. aug. 11. 20:12
1/4 anonim válasza:
Mindenképp vidd el állatorvoshoz!
Ha nagyon sok C vitamint kap, lehet veseköve van, és nem tud tőle pisilni, attól könnyen remeghet.
Én malacom ebbe pusztult bele 6 évesen sajnos:(
De ha a Tiéd rendesen pisil, akkor is vidd el, mert ez könnyen lehet előjel.
Hajrá, remélem nem lesz baj! :)
2/4 anonim válasza:
Orvoshoz kéne vinni sürgősen!!! Interneten keresztül nem lehet diagnosztizálni, sem távgyógyítani.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Hnap felhívom az orvost. De már csipeget, a nyála nem nagyon csöpög, és egészségesnek tűnik. Berreg is. csak a szőre hullik, de az mindig szokott.
2010. aug. 11. 20:46
4/4 anonim válasza:
A hátsó fogai simán túl lehetnek nőve, ennek egyik jele a nyáladzás. A hátsó fogakat otthon nem lehet rendesen megnézni, az orvos is egy speciális műszert használ hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!