Mit gndoltok szrintetek tartsak nyuszit v. ne? Vn itt valaki aki nyuszit tart? A nyuszit azt meg lehet úgy szelídíteni hogy ne harapjon meg? és a nyuszit ivartalanítani kell hogyha egyedül van?
Nekem is van nyuszim,aranyos nagyon.
Ivartalanítani kell,hogy sokáig éljen,könnyen szobatiszta lesz,sarokWC-t kell neki venni a ketrecébe,és csak abba tenni forgácsot,úgy nagyon könnyű tisztán tartani,naponta kell cserélni a forgácsot,meg kisöpörni a ketrecét,ez kb. 5 perc.
Szia,nekem pont ma 2hete hogy van nyuszim, én is igy voltam vele, hogy legyen-e vagy sem.Lett és nem bántam meg:)
ja és lemértem a takaritási időt:)tényleg 4-5perc:)
sok szerencsét hozzá:)
nekem oroszlánfejű törpe nyuszom van,és nagyon szelid:)
a lényeg hogy foglalkozz vele, vedd magadhoz az öledbe!eleinte félni fog de meg fog szokni:)
az enyém nagyon okos annak ellenére milyen pici agya lehet:) ő az:)
jaj de édes :DDDDDDD
dehogy ha van cicám is akivel nagyon sokat kell foglalkozni akkor a macskám nem lesz féltékeny? :/
de lehet:)
a cicus féltékeny lehet!nekem is vvolt cica meg kutyus,amikor a kutyus odajött hozzám,már ki is akarta turni a cica az ölemböl a kutyust:)
De nem lesz vészes:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!