Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit gndoltok szrintetek...

Mit gndoltok szrintetek tartsak nyuszit v. ne? Vn itt valaki aki nyuszit tart? A nyuszit azt meg lehet úgy szelídíteni hogy ne harapjon meg? és a nyuszit ivartalanítani kell hogyha egyedül van?

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 19:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
21:08 írnál nekem privit.? (: csak lenne pár kérdésem :D vagy az is adhatna tanácsokat akinek van nyuszija (:
2010. aug. 12. 13:09
 12/20 anonim ***** válasza:
nekem van nyuszim kérdezz nyugodtan:)
2010. aug. 13. 18:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem egy törpe rex nyuszim van és nagyon aranyos. Könnyen megszelídült, mindig jön ha simogatásra vágyik. :) Persze sokat kell vele foglalkozni, de megéri. :)
2010. aug. 13. 21:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem is van nyuszim,aranyos nagyon.

Ivartalanítani kell,hogy sokáig éljen,könnyen szobatiszta lesz,sarokWC-t kell neki venni a ketrecébe,és csak abba tenni forgácsot,úgy nagyon könnyű tisztán tartani,naponta kell cserélni a forgácsot,meg kisöpörni a ketrecét,ez kb. 5 perc.

2010. aug. 13. 21:23
 15/20 anonim ***** válasza:

Szia,nekem pont ma 2hete hogy van nyuszim, én is igy voltam vele, hogy legyen-e vagy sem.Lett és nem bántam meg:)

ja és lemértem a takaritási időt:)tényleg 4-5perc:)

sok szerencsét hozzá:)

2010. aug. 13. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
Azert soha ne feledd, hogy minden allat egy erzo leny! Noha nem irtad mennyi idos vagy de gondolom meg fiatal lehetsz hisz a szuloket ra kell meg beszelned erre a dologra :) Viszont arra kerlek jol gondold at ezt a nyuszis dolgot nezz utana a neten ott rengeteg informaciot talalhatsz a tartasukrol, gondozasukrol es ez alapjan tobbszor atgondolva hozz felelos dontest! Sajnos sokan a husvetkor megvasaroljak a nyuszikat amiket megunva elajandekoznak az allatkertenk de ott nincs szukseg annyi nyulra amennyit visznek igy allateledelek valnak beloluk :( Szoval gondold at alaposan mert egy allatot soha nem szabad megunni es sok torodest odafigyelest igenyel hisz nem csak szeretgetni kell hanem feleoseggel gondozni.
2010. aug. 14. 03:57
 17/20 anonim ***** válasza:

nekem oroszlánfejű törpe nyuszom van,és nagyon szelid:)

a lényeg hogy foglalkozz vele, vedd magadhoz az öledbe!eleinte félni fog de meg fog szokni:)

az enyém nagyon okos annak ellenére milyen pici agya lehet:) ő az:)

[link]

2010. aug. 14. 10:35
 18/20 A kérdező kommentje:

jaj de édes :DDDDDDD

dehogy ha van cicám is akivel nagyon sokat kell foglalkozni akkor a macskám nem lesz féltékeny? :/

2010. aug. 14. 12:28
 19/20 anonim ***** válasza:

de lehet:)

a cicus féltékeny lehet!nekem is vvolt cica meg kutyus,amikor a kutyus odajött hozzám,már ki is akarta turni a cica az ölemböl a kutyust:)

De nem lesz vészes:D

2010. aug. 14. 17:39
 20/20 A kérdező kommentje:
nekemkellnyuszi *-* :D nem tudtok valami jó tenyésztőt? Debrecen környékén (am Polgári vagyok) szóval lehet tiszaújváros nyíregyháza miskolc ha valaki tud akkor az írjon!
2010. aug. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!