Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egy 77*48*42cm-es ketrec elég...

Egy 77*48*42cm-es ketrec elég egy kopasz tengerimalacnak?

Figyelt kérdés
Most 1 malackát fogok venni,de később lehet,hogy veszek neki egy társat.Abban az esetben már nem lenne elég egy ekkora ketrec kettejüknek,azt tudom.De egynek jó?Minden nap ki fogom engedni pár órára:)
2010. aug. 11. 17:19
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ekkora ketrecben van a hörcsögöd??Az hatalmas hely neki!:O

Remélem,ekkora azért egynek elég lesz...de lehet,hogy majd veszek egy kicsivel nagyobbat:)

2010. aug. 12. 13:17
 12/13 anonim válasza:
Az én malacom 33x45cm-es terráriumban van. Mikor rájön a bolondóra körberohanja párszol, bőven elfér benne és mindennap kint sétál a lakásban. Szóval szerintem hatalmas, amit néztél neki. A másik malacom pedig egy 40x30cm terráriumban van, ami 22 centi magas. Sosem próbált szökni és ő is kényelmesen elfér. (Igaz neki beteg a gerince és nem rohangászik annyit.)
2010. aug. 13. 17:55
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát szerintem azok már kicsik,amik a te malacaidnak vannak...
2010. aug. 13. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!