Egy 77*48*42cm-es ketrec elég egy kopasz tengerimalacnak?
Figyelt kérdés
Most 1 malackát fogok venni,de később lehet,hogy veszek neki egy társat.Abban az esetben már nem lenne elég egy ekkora ketrec kettejüknek,azt tudom.De egynek jó?Minden nap ki fogom engedni pár órára:)2010. aug. 11. 17:19
1/13 anonim válasza:
Az én malackám szőrös, neki 85x50 cm-es ketrece van
2/13 anonim válasza:
szerintem elég, minimum 60x40-esnek kell lennie.
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor elég neki,igaz?:)
2010. aug. 11. 17:24
4/13 anonim válasza:
Igen, ne aggodj! És sok sikert a malachoz! Ja és boldogságot is!
5/13 anonim válasza:
Elég persze. Én a fürdőszobában engedném ki, ott nem tud elbújni :) sok sikert hozzá.
6/13 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne, ha egyből két tengerimalacot vennél, mert ők társas lények, nem szeretnek egyedül lenni. A ketrec alapterülete legalább 100*50 cm legyen.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
Először inkább csak egyet veszek:)
2010. aug. 11. 19:55
8/13 anonim válasza:
Én is nemrég vettem malacot, egyedül van, de ő is fog hozzá társat kapni. Szerintem is kezd eggyel, így neked is könnyebb dolgod lesz! Tapasztalat! Imádni való állatok a tengerimalacok! A válasz a kérdésre: Elég lesz!
9/13 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 12. 10:19
10/13 anonim válasza:
Szerintem nem elég! Én ekkorában a hörcsögömet tartottam. Nekem kettő malacom van, 100*50-es ketrecben, de még ezt is kicsinek találom nekik, főleg, ha nekiindulnak futkározni benne. De te tudod, én biztos nagyobbat vennék egynek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!