Az egyik tengerimalacom folytom tépkedi, rángatja az itatót. Hogy szoktassam le?
Van bőven mindig friss vizük. A másik malackám rendesen csak nyalogatja.
Hajgumival kellett már a ketrechez rögzítenem, mert volt olyan, hogy hazaértem és a földön volt, ki tudja meddig nem ittak.
Amúgy 1 éves, nőstény malacka.
Megszoksz, vagy megszöksz :D
De komolyan. Nálam 3 csaj van együtt, kettő gyönyörű szépen használja az önitatót, a második meg egy balfék. Szabályszerűen rágja, rossz hallgatni, már várom mikor törik bele a foga. Leszedni nem tudja, mert rendesen oda van rögzítve, de olyan már volt hogy kiszedte a csövet a helyéről.
Próbáltam olyat, hogy tálban kapták a vizet, de úgy meg szétpacsálják és úszik alattuk a forgás.
Én feladtam már a harcot...
Köszi szépen, vettem egy új itatót nekik, van rendes rögzítője és vastagabb is a cső.
Jelenleg is le akarja szakítani.
De komolyan. Nálam 3 csaj van együtt, kettő gyönyörű szépen használja az önitatót, a második meg egy balfék. Szabályszerűen rágja, rossz hallgatni, már várom mikor törik bele a foga. Leszedni nem tudja, mert rendesen oda van rögzítve, de olyan már volt hogy kiszedte a csövet a helyéről.
Próbáltam olyat, hogy tálban kapták a vizet, de úgy meg szétpacsálják és úszik alattuk a forgás.
Én feladtam már a harcot...
Első vagyok.
6-os,te miért másoltad ki az én válaszomat és kommentelted be? 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!