Törpenyúl kisgyerek mellé?
Valahol azt olvastam, hogy nem jó, valahol meg, hogy ideális háziállat a nyuszi gyerekek mellé. Másfél és három évesek a fiai.
Tapasztalatok ez ügyben?
mi nem akarjuk megenni :)
házikedvenc lenne
Hát a három éves mellé már lehet,ő már eljátszik vele,de egy másfél éves még úgysem nagyon foglalkozik egy nyúllal.
De persze meg kell tanítani nekik,hogy csak simogatni szabad,nem összenyomni.Persze,ezt a kisebbik még úgysem érti.Én a helyedben várnék még pár évet.Az első saját állatomat 8 évesen kaptam(kiskutyát,még most is él).Utána sorra jött a többi:10 évesen hörcsög(ő már meghalt:(),12 évesen még egy kutya,és most,14 évesen pézsmateknős.
Szóval szerintem ráérsz még vele:)
14/L
Sztem nyugodtan:)
Főleg,ha van nagy füves terület és a kutyáktól is védve van és ki engeditek,akkor sztem nagyon jó lesz a nyuszinak:)
A 3éves fiadat sztem jobban fogja érdekelni a nyuszkó,mint a másfél évest max majd nyomorgatja:)
És az a legjobb, hogy a nagyobbik fiam azt akarja, hogy Pistának nevezzük el. A Verdákban hívták a kombájn-t Pista Bá-nak :D
Elég vicces nyuszinév... :D
13-15 éves kor alatt minden olyan hobbiállatkát megunnak a gyerekek, amelyik nem képes viszonozni a szeretetet.
Később is csak a magányosság kompenzálása, díszállatba kapaszkodni.
Kutyán esetleg macskán kívül ritka egyed az, amelyik érzelmeket fejez ki. (Delfin, ló gondolom nem jön számításba.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!