Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen hörcsögböl lehet 2-t...

Milyen hörcsögböl lehet 2-t tartani?

Figyelt kérdés
Mert van egy nagyon nagy ketrecünk és akár négy is elférne benne.
2010. aug. 10. 14:32
 1/10 Réka2001 ***** válasza:
Dzsungária Törpe höriből lehet kettőt tartani!!
2010. aug. 10. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Semelyikből sem,a dzsungáriaiból sem!Nekünk van 2,és ők is verekedtek,ezért külön kellett tenni őket.Előtte volt két aranyhörink,velük ugyanez volt!
2010. aug. 10. 15:43
 3/10 anonim ***** válasza:
A gimiben, ahova jártam, sok aranyhörcsögöt tartottak egy terrában együtt, és semmi gond nem volt velük. Én is tartok otthon két hím aranyhörit, és néha egy-egy pofon ugyan elcsattan a kettő közt, de minkető ép és egészséges amúgy. A dzsungárai törpehörinél pedig tarthatsz többet együtt, de csak ha egy alomból valók. Alapvetően a hörcsögök magányos állatok, de fiatalon még jól összeszoktathatók. De ha nem akarod folyton külön tenni az apát, és folyton piciket nevelni, célszerű két lányhörit venni, mert a hímek sokal könyebben egymás torkának esnek!
2010. aug. 10. 16:38
 4/10 Réka2001 ***** válasza:
de lehet dzsungáriait össze tenni kivéve akkor nem ha kettő fiút mert én lehető legtöbb oldalt megnéztem a hörcsögökről és mindegyik azt írta hogy lehet össze tenni és úgy terhes lesz és lesznek kicsik!és nem igaz hogy nem lehet!!
2010. aug. 10. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:
persze, lehet addig kettőt tartani amíg párosodnak... de aztán külön kell őket tenni. a hörcsögök nem szeretik a társaságot. állandóan verekednek.
2010. aug. 10. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Réka2001,én is sok oldalt olvastam róluk,és ezért én is azt hittem,hogy lehet őket együtt tartani.De a tapasztalat nem ezt bizonyította...neked nincs is hörcsögöd,nekem van 2 dzsungi,szóval én tapasztalatból mondom...
2010. aug. 10. 21:41
 7/10 anonim ***** válasza:
aranyhörcsögből egyneműeket tarthatsz együtt, de a közelükbe, amit még meg tudnak szimatolni (pl. 2 ketrec egymás mellett) se legyen másik nemű, mert akkor verekedni fognak.
2010. aug. 11. 01:23
 8/10 anonim válasza:
Kérelk halgass meg ez a legeslegjobb választás! Rengeteget kipróbáltam! A törpehörcsög a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 lányt tarcs ne pedig két fiút mert a 2 fiú, ha nem ismerik egymást(vagy más okok) akkor megölik egymást! 2 lány a jó választás!!!!! és soha ne tarcs 2fiút és 1 lányt mert a hímek összeverekednek a lány 'kegyeiért". Tehát tisztázzuk 2 lány a legjobb, 2 fiú verekedik , 2fiú 1 lány véres csata, és fiú lány= 6-9 bébi. De lehet belőle akár 12-
2010. aug. 11. 13:44
 9/10 anonim válasza:
Elfelejtettem, hogy lehet 3-4 lány is vagy akár 5-6 de a fontos ,hogy először kérdezd meg a kisállatkereskedőtől, hogy fiú-e vagy lány. És ő majd megézi.
2010. aug. 11. 13:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2010. aug. 13. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!