Aranyhörcsög tartók! Mennyibe van tartani?
Szeretnék egy aranyhörit. Egy barátnőmnek van es imádni való. Műanyag tartó dobozban tartja, 60x40 centis. De én vennék neki ketrecet, 16liter forgács meddig elég neki? 2 takarítás kb? És havi mennyi kaját eszik? Kinézem egy jo minőségűt 800grammos,ez meddig elég?
Az a baj, hogy van egy cicám akit szintén csak én tartok el, és próbálom eldönteni, hogy egy höri bele férne e.
Még annyit jutott eszembe, hogy macska mellett felejtős az akva/terra és a ketrec is. Láttunk már sok csúnya balesetet a helytelen elhelyezés és a macska találkozása miatt...
Ebben az esetben olyan helyet válassz, aminek bútorlap és/vagy üveg az oldala, illetve teteje van ponthegesztett rácsból. Ilyet akár te is tudsz tervezni és építeni. Én is csináltam már. És olcsóbb, mint a bolti ketrecek. Fehér bútorlapból a legolcsóbb. Keress rá a gogliban arra, hogy gamstergehege, és akkor látni fogod, mire gondolok. Na, azokra már csak egy felfelé nyitható fa keretes ponthegesztett rácsos tető kell.
Mindennel egyertèrtek utolso kettő, kiveve, az 1 tenyésztő többi szaporító dologban.
Why?????
#12 nagyon sok "tenyeszto" kereskedesbol szerzi be a "tenyesz allatot" ahol mindig betegek, geneteikai hulladekok az allatok konkretan. Es ha elhullik valamelyik tenyeszallat hoz helyette masikat. Vagy a tesokat is rendszeresen szaporitjak az ilyenek.
Nem ismerik a genetikat, sot sokszpr a horcsogok igenyeit se tudjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!