Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Aranyhörcsög tartók! Mennyibe...

Aranyhörcsög tartók! Mennyibe van tartani?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy aranyhörit. Egy barátnőmnek van es imádni való. Műanyag tartó dobozban tartja, 60x40 centis. De én vennék neki ketrecet, 16liter forgács meddig elég neki? 2 takarítás kb? És havi mennyi kaját eszik? Kinézem egy jo minőségűt 800grammos,ez meddig elég?

Az a baj, hogy van egy cicám akit szintén csak én tartok el, és próbálom eldönteni, hogy egy höri bele férne e.

2020. okt. 31. 12:20
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit jutott eszembe, hogy macska mellett felejtős az akva/terra és a ketrec is. Láttunk már sok csúnya balesetet a helytelen elhelyezés és a macska találkozása miatt...

Ebben az esetben olyan helyet válassz, aminek bútorlap és/vagy üveg az oldala, illetve teteje van ponthegesztett rácsból. Ilyet akár te is tudsz tervezni és építeni. Én is csináltam már. És olcsóbb, mint a bolti ketrecek. Fehér bútorlapból a legolcsóbb. Keress rá a gogliban arra, hogy gamstergehege, és akkor látni fogod, mire gondolok. Na, azokra már csak egy felfelé nyitható fa keretes ponthegesztett rácsos tető kell.

2020. nov. 1. 07:47
 12/43 anonim ***** válasza:
0%

Mindennel egyertèrtek utolso kettő, kiveve, az 1 tenyésztő többi szaporító dologban.

Why?????

2020. nov. 1. 08:12
 13/43 anonim ***** válasza:
100%

#12 nagyon sok "tenyeszto" kereskedesbol szerzi be a "tenyesz allatot" ahol mindig betegek, geneteikai hulladekok az allatok konkretan. Es ha elhullik valamelyik tenyeszallat hoz helyette masikat. Vagy a tesokat is rendszeresen szaporitjak az ilyenek.

Nem ismerik a genetikat, sot sokszpr a horcsogok igenyeit se tudjak.

2020. nov. 1. 08:21
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

#12!

Ezt olvasd el:

[link]

Meg ezt:

[link]

Illetve ezt is:

[link]

2020. nov. 1. 08:39
 15/43 A kérdező kommentje:
Jaj elnézést rosszul írtam, az ismerosomnek törpehörcsöge van ekkora helyen, csak én inkább aranyat szeretnék. Igen már néztem ételt és cuccokat is. Írtam, hogy vennék neki ketrecet. 25 centis fa kereket néztem ki neki olcsón, akinek van elado, vagy tud eladó cuccokat küldheti nyugodtan!:) használt is jó, bár jövő hónapban vennem meg, akkor lesz eleg penzem, addig meg írhattok infókat sokat segitettek!!:)
2020. nov. 1. 11:26
 16/43 A kérdező kommentje:
ezek a fa cuccok nagyon jók mindenképp veszek ilyen hidakat/házikókat, amúgy is jobban tetszenek mint a műanyagok:)
2020. nov. 1. 11:30
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
A 25 cm-es kerék kicsi. Aranynak legalább 28 cm-es kell. De jobb a nagyobb. A sajátom nagy testalkatú, neki 33 cm-es hypno kereke van. Ebben sokkal többet fut, mint a 28-asban.
2020. nov. 1. 11:42
 18/43 A kérdező kommentje:
Igen? Ilyen nagy méretben vajon van fa kerék? Szimpatikusabb, mint a műanyag
2020. nov. 1. 11:58
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
van
2020. nov. 1. 12:02
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van. Bár kevés helyen kapható. Régen a Hörcsögmentés egyik támogatói terméke volt. Most nem tudom, honnan lehet beszerezni. Az tuti, hogy a getzoo, a rodipet és a petsexpert (külföldi) oldalakról rendelhető.
2020. nov. 1. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!