Nagyon nehéz hörcsög ketrecét Takarítani? Kb menyibe kerül összesen högcsögnek? Szerintetek kérjek? Szerintetek kapok?
Mi honnan tudnánk,hogy a te szüleid megengedik e,ha még te sem tudod??
Amúgy abszolút nem nehéz a takarítása,és nagyon olcsó kisállat.:)
Szia Réka!
Szerintem kérj bátran. Nem tudom hány éves vagy de egy hörivel szerintem simán megbírkozol. A ketrec takarítása nem túl körülményes, mivel a höri ketrecét nem kell teljesen kitisztítani különben nem fogja tudni, hogy melyik sarok mire való. :)
Ő az elején szépen kiválasztja, hogy melyik sarokba fog wc-zni, kaját hordani, aludni. Ezeket szagok alapján fel kell ismernie. Én pl. csak fogácsot cseréltem és ennyi.
Amúgy nagyon mókás állatkák én imádtam az enyémet. Az első 1 hét volt kicsit macerásabb, amig leszokott a harapásról. De aztán soha semmi bajom nem volt vele.
Szurkolok neked, hogy ha szeretnél akkor kapj is egyet!
Addig is szerintem olvass minél többet a hörcsögök tartásáról, hogy novemberben, ha beállítana a kis jövevény akkor megfelelően tudj gondoskodni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!