Akik Kecskeméten vagy a környékén laknak?
Sziasztok! Kaptam vadászgörényt, és olyan boltot keresek ahol lehet kapni ketrecet, játékokat meg hasonló kis dolgokat a görénynek?
Nem tudtok ilyen boltokat/üzleteket?
énis Kiskőrösön lakok..
szerintem a csaliban van ketrec de a többi nemhiszem ami meg ott van a 100-assal szemben ott pedig elég sok állat és dolgok vannak.. szerintem ott van póráz meg kaja is de nembiztos mert én csak yorkis cuccokat vettem ott:/
Sziasztok.
Én is kiskőrösi vagyok.
Ketrecet biztos tudsz venni, mert egy hörcsögketrec is megfelelő neki. Aztán majd te berendezed görénynek valónak.
kb ilyen:
egy ilyen ketrec üresen, kb 3000-5000 ft között.
Ami van benne bal oldalt lent,az a cső, nem tudom mi a neve, de a kereskedésben lehet venni, mert a hörcsögömnek is van a ketrecében, és mindig abba bújkál... De arról a hosszabbról már nem tudok semmit.
Bármilyen etetőtál megfelelő, azt is kapsz ott.
Szerintem valamilyen itatót is lehet kapni, ami megfelelne neki.
Igazából többet nem tudok segíteni, nincs görényem.
Itt van róla pár kérdés, tuti adnak valami hasznos tanácsot esetleg kajáról, vagy ketrec felszereléséről:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=g%F6r%E9ny&s..
Amúgy meg pont voltam múltkor a 100 ft-ossal szembeni kereskedésben, és ott bent simogattak egy görényt...épp egy csaj jött be vele.Szóval lehet van ott neki is megfelelő cuccok.
Amúgy meg járd körbe mind a 2 állatkereskedést, és érdeklődj,hogy mi van, mi mennyi, utána vásárolj.És szerintem még tudnak is hozni akármit a görényednek, ha te megkéred őket..ők könnyebben beszerzik.
Kecskeméten nem tudom hol vannak ilyen helyek,csak a Fressnapf-ról hallottam. Ez az új tesco mellett van, ahol a KIK, az OBI stb..
rendes vagy..köszönöm!
sokat segítettél!! :) (KL)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!