Új patkány kölyök sípolva, hangosan veszi a levegőt? Pár órája vettem.
Figyelt kérdés
Okozhatja stressz? Bármi egyéb ötlet? Picike, mint egy egér. Dokihoz ma már esélytelen, hogy elvigyem, holnap délután tudom.2020. okt. 20. 20:06
1/17 anonim válasza:
Az valamilyen légúti betegség lesz. Amikor vetted nem volt semmi baja? Egy hörghurut vagy tüdőgyulladás nem alakul ki pár óra alatt m
2/17 A kérdező kommentje:
Nem láttam, hogy bármi baja lett volna. Aktív volt és a dobozban is csendben volt, nem úgy mint most. Délután 4kor vettük. Megfázott volna? Igyekeztem kabát alá tenni, amennyire lehetett. :( amúgy rex típusú, nem sima patesz, ha ez számít
2020. okt. 20. 20:13
3/17 anonim válasza:
Számtalan dolog okozhatja, bakteriális vagy vírusfertőzés vagy megfázás is akár, ami a mycoplazmózist okozza. A legegyszerűbb ok lehet h az alom amiben tartod, irritálhatja a tüdejét. (Poros forgács vagy hasonló, nem tudom mibe tetted.) Tartsd holnapig melegen és tegyél alá kivételesen rongyot, h semmi poros ne legyen a környezetében. Jobbulást!
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Papírtörlő van alatta, viszont a boltban forgács volt, dobozba is azt tettek.
2020. okt. 20. 20:16
5/17 anonim válasza:
Máskor ne vásárolj állatot kereskedésben. Ott beteg és beltenyésztést állatok vannak... :(
Társa van? Őket nem szabad egyedül tartani. A Patkányvarázs FB csoportban tudnak neked segíteni.
Csak egzotikus állatokhoz értő orvoshoz szabad vinni mert egy "sima kutyás-macskás" doki úgy felrekezelheti hogy belehal!
6/17 A kérdező kommentje:
Van, egy kb 9 hónapos azonos nemű mellé hoztuk, pont társnak. De még nem engedem őket össze természetesen.
2020. okt. 21. 10:21
7/17 anonim válasza:
Később is csak akkor legyenek összeengedve hogyha biztosan azonos neműek. Sajnos kereskedésekben ehhez sem értenek úgyhogy simán elképzelhető hogy nem olyan neműt kaptál amilyet szerettél volna. Szaporításra pedig semmi szükség.
8/17 A kérdező kommentje:
Persze, nem is akarok kölyköket.
2020. okt. 21. 10:31
9/17 A kérdező kommentje:
Elpusztult... :(
2020. okt. 21. 16:10
10/17 anonim válasza:
Sajnálom... Ez tökéletesen szemlélteti hogy milyen állatok kerülnek ki a kereskedésekből.
Most annak érdekében hogy sok másikon segíts, menj vissza, csapjál HATALMAS balhét, írj a panaszkönybe, húzd le a fb értékelést, jelentsd az illetékes jegyzőnek. Sok macera de ebben a retek országban ahol az állatvédelmi törvény a béka segge alatt van, csak így érhetünk el változást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!