Tálaltam egy nagyon kicsi patkányt! szerintem pár napos mit tudnák kezdeni vele? nagyon gyorsan kellene mert félek hogy meghal nagyon gyenge még...
Nem azért, de házi kedvencként tartott patkányok teljesen más fajtájúak. Ha a ház körül találtad, akkor kezdhetsz csapdákat kihelyezni, mert néhány hónap múlva már tucatjával lesznek patkányok a környéken és szétrágnak majd mindent (fertőzéseket is terjeszthetnek, csak a tisztánlátás végett).
Ha akarod mentsd meg ezt az egy példányt, de én sok értelmét nem látom.
Nagyon rossz ötlet megtartani. Hiába hiszed, és úgy látod, hogy cuki, de nagyon sok betegséget terjeszt, te is veszélyben lehetsz. De ahol egy ilyen van, még rengeteg lehet, sőt lesz is, amiből hamarosan baj lehet! Be fog menni a házba, megrág mindent és sajnos a vizelettel is terjeszt olyan betegségeket, ami nagyon nehezen gyógyítható!
Ez biztos nem az a fajta amit házban tartanak kedvencként, mint pl a hörcsög, úgyhogy nem kell neki semmilyen orvos. Sajnos ezeket irtani kell, mert úgy elszaporodik, hogy utána lehetetlen megszabadulni tőlük.. amit tálaltál, ott több is van. Egyszerre 8-at is képesek fialni.
Nálunk nincs, de a biztonság kedvéért vettünk ultrahangos rágcsáló riasztót, ezt ajánlom neked is, mert ott több is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!