Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mennyire hangos egy törpehörcsög?

Mennyire hangos egy törpehörcsög?

Figyelt kérdés

A húgommal közös szobánk van, és én régóta szeretnék megint egy kisrágcsálót...(a degum négy évesen meghalt) De nem lenne fair, a húgommal szemben, ha az én állatom miatt nem tudna aludni...

(a degum csöndes volt...valami biztos rossz volt benne, mert nappal fent volt, este meg aludt...:D)

2010. aug. 8. 23:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Hörcsögben az a rossz, hogy pont nappal alszik és éjjel van fenn. Kapar, kotorászik, eszik amivel szintén zörög. Szóval nemhogy a hugod, de te sem fogsz aludni tőle. Miért nem veszel megint degut?
2010. aug. 8. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
A hörcsög sötétedéskor ébred és pirkadatig "dolgozik", kapar, rámol, kerekezik, rágcsál. Az alapzajhoz hozzá lehet szokni, de időről időre hirtelen nagy zajt csap (pl. a miénk a pofazacskójában felhordja a magokat a csőbe és onnan aztán egyszerre, dübörögve leszórja és kezdi újra :=) ). Úgy oldottuk meg, hogy a höri a nappaliban van, így este, amikor felébred, még "találkozunk", játszunk vele, aztán visszatesszük és a ketrecből figyel minket és a tv-t. Éjjel viszont jó, hogy nem szűrődnek be a hörizajok a hálószobákba.
2010. aug. 9. 05:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is a nappaliban volt, és úgy működött a dolog, de szobámba nem vittem volna be.

első voltam

2010. aug. 9. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!