Ha valaki ivartalaníttatott törpenyuszit Szegeden Dr. Farkas Patríciánál, mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
Ennél a kérdésnél láttam, hogy ajánlották:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__10748976..
Lassan nálunk is aktuális az ivartalanítás, de én tengerimalacos, hörcsögös kérdéseknél azt olvastam, hogy érdemes inkább Pestre utazni, mert nem túl jó orvos. Szerintetek?
2020. okt. 17. 16:54
A kérdező szavazást indított:
Ajánlom őt szerintem jó doki.
Inkább keress mást.
10 szavazat
1/2 Maya Bunnyheart válasza:
Azért nem ajánlanám a Dr. Farkas Patríciát mert ő külső varratot és gallért használ a nyusziknál is ami nem jó.
A hozzáértő orvosok Budapesten vannak.
Focus-Vet Állatorvosi rendelő - Dr. Kovács Mónika szakállatorvos
1125 Budapest, Tündér u. 4/b
Exo-Pet Állatgyógyászati Centrum - Dr. Sátorhelyi Tamás
Budapest, Hernád u. 40, 1078
Pestimrei Kisállat Központ - Marsiné Dr. Kovács Ágnes (2020.október 23-tól november 1-ig szabadságon lesz)
Budapest, Kisfaludy u. 62/a, 1188
2/2 anonim válasza:
Síma mezei állatorvos, nem kell agysebésznek lenni ilyen téren. Én jókat hallottam róla, de ahogy az első is írta, már vannak jobb/újabb módszerek rá és sajnos ezek általában jóval drágábbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!