Segítség lehet hogy a dzs. Hörim mérget evett!??
Ügyeletnek kell lennie valahol. De ha felhívsz egy egzós dokit, valószínűleg nem mondja azt, hogy pusztuljon el a hörcsög.
Egyébként mekkora a doboz (hány cm*cm az alapterülete)? Nekem a dobozból az jön le, hogy valami cipős doboz méretű apró valamiben tartod, ami lehet, hogy kartonból van.
#5 vagyok
Nem, nem magamból indulok ki, hanem abból, hogy a gyakorin a kérdezők többsége kb 30cm*15cm-es ketrecben tartja a hörcsögét, és a kereskedésekben is az ilyeneket ajánlgatják.
Örülök neki, hogy te nem tartozol közéjük, csak annyi hülyét láttam már, hogy mindenkitől megkérdezem (egyébként azt hittem, hogy a magassága 1 méter, egy kicsit félreérthetően írtad).
A szökéshez... Miből van a doboz? Nem tudja kirágni magát? A mókuskerekét nem tudja megfogni a forgács, hogy ki tudjon rajta mászni? Jó lenne ha megtudnád, hogy hogyan szökött meg, mert máskor is megtörténhet.
Állatorvossal beszéltél már (telefonon)?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!