Tengeri malac!! Extra nagy hassal??
Figyelt kérdés
Sziasztok! 4 hós tengeri malackám van. Nagyon nagy hasa van, eddig azt hittem, h mivel kicsi hasra "hízik" főleg de egyre nagyobb neki. Félő, hogy vemhes mivel 4 hetes korukban ivarérettek lesznek ha jól tudom. Nagyon nagy mar neki, 42 napja van nálam. Utána olvastam, es nagyon veszelyes ilyen pici malacnak a szülés, lehet bele is halhat O is meg a picik is. Mindenképp nezessem meg orvossal?2020. okt. 10. 20:29
21/23 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond. A természet tudja a dolgát, no para. Mint írtam, az enyém csupán 4 hónapos volt, amikor megszülte az egyetlen kicsi cucukát. Nem kellett semmi segítség neki. Viszont már most érdemes lenne gondolkodni róla, hogy a picik jó helyre kerüljenek.
22/23 A kérdező kommentje:
Már megszülettek. 4 született de az egyiket már halva találtam, de a többi jól van :)
2020. okt. 17. 19:19
23/23 anonim válasza:
Igen sajnos ilyen pici anyánál várható volt, egy baba elvesztése még így is szerencsés kimenetel a helyzetet tekintve, 4-es alom egyébként is már nagyobb "adag", 2-3 szokott lenni az átlag amit eddig tapasztaltam (nem tenyésztek/szaporítok, csak mások beszámolói alapján), minél előbb állapítsátok meg hogy ki fiú, ki lány és a fiúkat időben szedjétek szét nehogy mégegy ilyen történjen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!