Tegnap reggelre fialt a nyuszink, ma reggelre egy kicsit kitett a fészekből, de még él a kicsi. Miért tette ki vajon? Érdemes kivenni és megpróbálni felnevelni? Ha igen hogyan?
Nem nyuszit, hanem cicát neveltem fel.
Nagyjából 3 hónapos korában kiderült, hogy csípőficamos és epilepsziás. Nagyjából 1,5-2 évig élt, elvitte az epilepszia.
2-es vagyok és kiegészítem a válaszom:
Epilepszia okozta szívrohamban halt meg.
Szerinted ha visszateszem nem fogja a többit is otthagyni vagy megölni?
Ez az első fialása a nyuszkónak.
A kicsi egyébként az ürülékes sarokban van, reggel amikor észrevettem azt hittem, hogy elpusztult mert nyugodtan feküdt, gondoltam, hogy majd ha hazajön a párom ebédelni kiveszi, de később észrevettem, hogy mozog.
Nem lehet szerintetek, hogy esetleg kicsit szorosabban rátapadt az anyjára szopizás közben és ő kivitte magával, és ott esett le? Vagy ez hülyeség?
NE SZAPORÍTS! Mellesleg ha már ilyen felelőtlenül szaporítasz, a minimum, hogy hozzá értő egzotikus állatorvoshoz vidd a nyulakat. Plána ha az egyiket nem gondozza az anya állat.
Ha véketlen alom, akkor is ugyan ezt tudom javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!