Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » S. O. S! Telefon Vagy Hörcsög?

S. O. S! Telefon Vagy Hörcsög?

Figyelt kérdés
Szerintetek??Sürgős válaszokat várok csak írj egy betűt t vagy h KÖCCEE 12/l
2010. aug. 7. 14:43
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
0%
neked télleg nem való állat, a macskáidat is elvenném a helyedben úgy hogy : TELEFON
2010. aug. 7. 15:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne való neki az állat?Ezt most nem értem...
2010. aug. 8. 08:34
 13/22 Réka2001 ***** válasza:
Én Sem Értem Mért Nem Valónekem Állat??IMÁDOM AZ ÁLLATOKAT!!
2010. aug. 8. 13:44
 14/22 anonim ***** válasza:
Azért nem való neki mert ez a kérdés.Hogy tudna szeretni és jól gondoskodni a höriről egy olyan ember aki ezen gondolkodik?Egyébként lehet hogy ez a kérdés csak egy kicsit félresikerült és lehet hogy biránd szeretni stb.Na de szerintem egy állat egy élőlény ezerszer többet ér mint egy telefon-.- de ha neked egyenrangú akkor telefon való neked.Inkább.
2010. aug. 8. 14:46
 15/22 anonim ***** válasza:

Én is gondolkodtam régebben,hogy telefont vagy teknőst kérjek.Nem arról van szó,hogy egyenrangúak,hanem hogy melyiket érné meg jobban.Hogy inkább egy új telefonom legyen,vagy inkább egy kisállatom?Végül a teknőst választottam,és imádom őt!:)

Én nagy állatbolond vagyok,szóval hamar el tudtam dönteni.

De attól,hogy szeretne egy telefont,vagy szüksége van egy telefonra,az miért jelentené azt,hogy ne lenne jó gazdája egy hörcsögnek?

Nekem is van telefonom,de mellette van 2 kutyám és 1 pézsmatekim,és a tesómnak 2 hörcsöge van(és természetesen neki is van mobilja:).És ez szerinted azt jelenti,hogy nem vagyok jó gazdi??A kettőnek semmi köze egymáshoz...

14/L

2010. aug. 8. 15:11
 16/22 anonim válasza:
nem értem a kérdésed. hogyan tudsz egyformának tekinteni egy élőlényt egy tárggyal?! a kettő nem fér össze. a telefont néha fel kell töltened és ennyi, de egy hörcsögnek kaját kell adni, takarítani kell és nem elég ha néha bedugod töltőre. MINDENKÉPP valami élettelen való neked!
2010. aug. 9. 02:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi 15:11-es A Többieknek Meg NEM KÖSZI! -.-
2010. aug. 9. 15:08
 18/22 anonim válasza:

Mennyi köcsög van ebben a világban. Miért vonnátok meg tőle az állatokat? Csak gratulálni tudok az ilyen flegma kommentelőknek, talán normális választ kéne adni, mivel te is voltál 12 éves és nem tudom mit kell lenézni másokat.

-Nos én az első kommentelő voltam, ezesetben én a hörcsögöt választanám a helyedben :)

2010. aug. 10. 02:23
 19/22 anonim ***** válasza:

Én is voltam (vagyok) 12 éves és nem kezeltem egyenrangúnak telefont,hörcsögöt.Számomra a höri sokkal többet ér.De mint már leírtam,lehet,hogy csak rosszul sikerült a kérdést megfogalmazni,és nem hiszem,hogy egyenrangúnak gondolnád.Egyébként nem azt mondta bárki is hogy ha van mobilja valakinek nem lehet állatkája.Persze lehet.Arra értetté/ük,hogy az baj ha ugyanannyit ér bárki számára is telefon-hörcsög.Na a lényeg az,ha a telefon ér neked annyit,mint egy hörcsög,akkor azt válalaszd!De ha csak rosszul sikerült a kérdést megfogalmazni,akkor nyugodtan válaszd a hörcsögöt,de tudnod kell,hogy a höriért te fogsz felelni,és neked kell gondoskodni róla.És őt élete végéig szeretned kell,és ha megöregszik,megunod nem dobhatod el.Szóval ha tényleg nem ér annyit egy telefon,mint egy hörcsög,akkor lelkiismeretfurdalás nélkül höri:)

14:46-os voltam.

2010. aug. 11. 19:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Szóval,mit választottál?
2010. aug. 19. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!