Mit reagálnának a patkányaim a hörcsögömre?
Figyelt kérdés
Ez az eleg fura kerdes jutott eszembe. Lassan orokbe szeretnek fogadni 2 patkanyt, es arra lennek kivancsi hogy ha ki vannak engedve a ketrecbol a szobaban, akkor a horcsogom terrariumat megkozelithetik? Es a fontosabb kerdes hogy ugye nem bantanak?2020. szept. 12. 22:23
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen hörcsög, de alapvetően a hörcsög az ami nagyon agresszív állat... A fajtársaikat is legyilkolják, ha kevés a hely, magányos állat.
A patkány viszont szociális és intelligensebb is, valószínűleg az egyik legokosabb rágcsáló.
3/7 A kérdező kommentje:
torpe hori, nagyon nagy terrariuma van nagyon magas fallal. oszinten fogalmam sincs hogyan reagalnanak, mert nagyon intelligens allat a patkany es nem tudom elkepzelni hogy szettepnek. meg amugy se hinnem hogy ugy kiengednem oket hogy nem vagyok ott. majd meglatom hogy lesz:(
2020. szept. 12. 23:15
4/7 anonim válasza:
Ne engedd össze őket soha. Semmi szükségük rá. Légy mindig óvatos, ne hagyd őket felügyelet nélkül, ha ki vannak engedve. A baj bármikor bekövetkezhet.
5/7 anonim válasza:
Hát ha valahogy bejut a höri helyére, akkor a höri valószínűleg nem éli túl. Egy patkány a törpehörcsögnél kb. 5x nagyobb és a természetben a patkányok egereket is esznek.
6/7 anonim válasza:
A patkány megenné. Egereket is simán benyomnak
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat, igy biztosan kulon szobaban lesznek tartva.
2020. szept. 13. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!