Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen fajtájú lehet a hörcsög...

Milyen fajtájú lehet a hörcsögöm? Kép lent

Figyelt kérdés

Szóval ő volna:

[link]

Lány,féléves kb.

Ez az egy képem van így hirtelen.Ez is a kitakarítása előtt készült és ilyenkor össze vissza rohangál.ez használható kép..talán.

Most ő aranyhörcsög? szíriai aranyhörcsög? Vagy teljesen más?

Találtam a neten egy képet,és teljesen így néz ki ő is.-->

[link]

Szóval? Köszi a segítséget.

2010. aug. 6. 00:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
cuki hörcsög :) amúgy mért fontos?
2010. aug. 6. 00:29
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Jaj de cukiiii! Nekem is ilyen volt kislánykoromban! Amikor vettük, azt mondták, hogy szíriai aranyhörcsög.
2010. aug. 6. 00:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Hát csak simán szeretnék tisztába lenni avval,hogy ő mégis melyik fajtába sorolható. :)
2010. aug. 6. 00:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az aranyhörcsög és a szíriai aranyhörcsög egy és ugyanaz. Ha esetleg rosszul tudnám, javítsatok, de eddig én ezt olvastam. Szóval szíriai aranyhörcsögöd van.
2010. aug. 6. 00:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, aranynak arany, ilyenem volt nekem is régen.

Olyan 2 évig élt. De azt nem tudom, h szíriai, vagy miféle.

Egyszer láttam barna hörit is, az meg olyan volt mint egy kis maci. Egy haveromé volt, nem akarta nekem adni pedig az úgy tetszett, és olyat állatkereskedésben sem láttam sehol :/

2010. aug. 6. 00:35
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat.

Igen, kb 2-3 évig élnek ezek a fajták, ezt már mondták.

Ha valaki még tud bármit hozzáfűzni, csak mondja! :)

2010. aug. 6. 00:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Szereti tekerni a mókuskereket. Lehetőleg fémet, mert a műanyagot szétrágja :)
2010. aug. 6. 00:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Be lehet rakni kádba is és ott futtatni :)

Haverom kiskorába kivitte a homokozóba, aztán csinált neki homokvárat, bebújt az egyik lukba, majd eltűnt örökre :/

Meglógott.

2010. aug. 6. 00:48
 9/13 anonim ***** válasza:
Nagyon cuki :) Mikor én vettem 2 hörit az egyik rövid fekete szőrű volt, testileg inkább vékonyabb és hosszabb fajta, a fiú höri meg tömzsibb barna hosszúszőrű volt. Mindkettő elméletileg aranyörcsög volt. Aztán született 6 kishöri, volt köztük olyan mint az anyja, olyan mint az apja, de ezen felül volt fehér rövid és fehér hosszúszőrű is, és egy ami teljesen ugyan olyan volt mint a tied :) Szóval bátran kijelenthetem hogy aranyhörcsög mind :D
2010. aug. 6. 01:08
 10/13 anonim ***** válasza:

A képen nem láttam mellette friss gyümölcsöt, ami persze nem jelenti azt, hogy nincs. Mindenesetre az kell neki, mert abból nyeri a folyadékot. (Nem konzerv vagy befőtt. Bocs, ha tudod.)

A én kis Patkánykám 3 évig élt. (Nem én neveztem el így, azt akartam, hogy Tádé legyen, de győzött a többség.)

Mi minden este elengedtük a szobában pár órára, hadd rohangáljon kedvére. Kapott arra az időre búzát és gyümit, hogy jól érezze magát. Soha semmit nem rágott meg a szobában, viszont föltűnően megnőtt az étvágya, úgyhogy rendesen kapta az utánpótlást. Kicsit csodálkoztunk, de hát jól van. Aztán hónapok múlva valahogy észrevettük, hogy a szekrény tetején van egy hegy méretű kajakupac. :))) A búza már csírázott! :)

Nem tudom, te milyen fészket biztosítasz neki, annak idején mi 100%-os pamutvattát és faforgácsot adtunk neki, amit ő ügyesen összegyúrt, és szuper kis házikót épített magának. Egyszer kevertszálas vatta volt csak a boltban (ami részben műszálas), és szegénykének rátekeredett a pinduri lábára, már el volt kékülve, amikor észrevettük. Szóval semmi műszálat nem szabad adni neki. A kis lába hál' Istennek rendbe jött!

2010. aug. 6. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!