Tengerimalac vagy kutya?
Kutya miért ne lenne való a lakásba?Ha kistestű,vagy szobakutya,akkor miért ne?És ha gyakran kiengeded,elviszed sétálni,akkor pláne nem gond:)
Nekem van 2 kutyám,és most szeretnék egy kopasz tengerimalacot.A kutya nagyobb felelősség és több időt kell rá szánni,mint a tengerimalacra:)
Mond ezt a szüleidnek beválik,
Anya,apa,Szeretnék egy kiskutyát,tudom hogy nem engeditek,helyette tengeri malacot akartok,de én jobban örülnék egy kutyusnak,Nem azt akarjátok hogy boldog legyek,mert egy kiskutyától az lennék,és a kutya az ember legjobb barátja,és rá lehet szoktatni hogy hol vécézzen,nem tudom elmondani így hát leírtam,akár hogy döntötök,én a kutyától lennék boldog
írd le egy papírra és add oda a szüleidnek és menny ki várd meg mit mondanak ez beválik
több megjegyzésem is lenne:
1.) a kutya nem lakásba való. persze, ha csak kis padlócirkálót szeretnél, akkor az könnyebben megoldható, de a kutya természetes körülmények között nem egy zárt üregben éli le az életét.
2.)régen én is akartam kutyát (jó, ez kicsit erős, figyelembe véve, h 16 vagyok. X), de a szüleim (főleg apám) konkrétan megtiltotta. Most ugyan azt mondod, hogy vinnéd te sétáltatni őt. De évek múlva is vidáman ki fogsz pattanni az ágyból hat körül, csak hogy suli előtt megsétátathasd a kutyát a havas latyakban vagy a zuhogó esőben, és szedd utána a terméket? ha a válaszod igen, akkor gratulálok, tényleg határozott vagy. De ha csak a leghalványabb kétséged is van, hagyd a kutyát későbbre, és vegyél tengerimalacot.
3.) Ha a tengerimalac mellett döntesz, mindenképpen ketrecet vegyél, és akváriumot. Rengeteg helyen olvastam már, hogy a tengerimalac nem lát át az üvegen, és zárt falak közt érzi magát. Valamint a ketrec jobban is szellőzik, ami szintén nem mindegy az állatnak.
Remélem, tudtam segíteni=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!