Mit kell csinálni egy tengeri malaccal?
Figyelt kérdés
Lehet vele játszani, mit eszik, mekkora hely kell neki? Sokat szaladgál vagy inkább lusta? Mennyit szarik és eszik? Azudvarra kivihetem-e? Mit lehet mennünk szeretni?bármit írhattok.2020. aug. 11. 16:16
11/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kisgyerek. Csak az állatok olyan aranyosak.
2020. aug. 11. 20:43
12/28 anonim válasza:
Én annyit mondanék,hogy egyszer voltam valahol, ott egy ideig volt nyúlt, aztán egy idő után megint nem; és azt mondták, hogy azt nemtom, hogy átszökött-e a szomszéd kertjébe a nyúl, vagy ott a kerítés mellett át is jött valamennyi, vagy a szél vitte át; de az volt a lényeg,hogy a nyúl elvileg evett abból a fűből, amin rajta volt a szomszéd permetje. Amúgy a szomszéd a saját gyepét akarta permetezni, csak lehet, hogy átment a kerítésen; arra már nem emlékszem, milyen kerítés volt a telekelválasztó a szomszéd meg közöttük. Tehát hogy erre azé esetleg mondjuk figyelni kell, és a sztoriban amúgy pedig tehát nyúl van; nem tudom, eszik-e a tengerimalac füvet; de ha igen, jó helyről kell neki szedni. Egyszer egyik rokonunk, aki emeletes házban lakik, és jöttek hozzánk , és van cicájuk, mondta, hogy szedjek má a macseknak egy kis füvet csócsálni, mert szal ők ugye emeletes házban laknak, nálunk meg tök faja szép zöld a fű, permetezni se szoktunk, a cica biztos örülne; és akkor szedtem neki. :)
13/28 anonim válasza:
*Ja és mégegy , az egyik youtube-os akinek van/volt tengerimalaca; na, ő egyszer mondott valami ilyet, hogy belépett neten valami tengerimalacos csoportba; és hogy ott írták, hogy valami pokrócot kell berakni a tengerimalacnak alulra; de ő -a youtubeos- tudta, hogy nem azt kell, hanem forgácsot; ja meg szal hullott valakinek a tengerimalacának a szőre; de nem úgy, hogy csak simán vedlik, hanem ilyen foltokban volt, hogy már kopasz volt, és nemtom, mintha talán a pokróccal lett volna összefüggésben, hogy neki az volt bent; és akkor ez a videós el kezdte magyarázni, hogy forgács kell a tengerimalacoknak alulra, de aztán erre meg nemtom, talán lehet, hogy többen is nekiugrottak; és erre meg olyan ideges lett; hogy kiszállt abból a csoportból. Szóval az a lényeg, hogy a tengerimalacoknak alulra forgács kell. Tehát nem pokróc, hanem forgács. Én úgy láttam, hogy az a videós jól tartotta a malackáit; egyébként elköltözött másik lakásba, és a malackákat meg ott hagyta az exénél.
14/28 anonim válasza:
13 szal faszsagot írsz. A malacok alá a legjobb a forgács
15/28 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jókis történeteket. Ez a takaró dolog egyébként jó tanács.
2020. aug. 11. 21:05
16/28 anonim válasza:
Lepj be a felelősség teljes tengerimalac tulajdonosok csoportba és ott mindent elmondanak
17/28 anonim válasza:
"A malacok alá a legjobb a forgács"
Én is ezt mondom. Mert mintha az a videós is azzal kötötte volna össze, hogy azért kezdett hullani a szőre valakinek a malacának abba a csportba, ahova belépett; mert pokróc volt bent neki alul.
18/28 anonim válasza:
*meg szal az nem jó, ha a pokróc szívja be neki a pisijét, és akkor még abban alszik, ilyen átnedvesedett; büdi pokrócon; mégha minden nap cserélik, akkoris televan bacival; meg undorító, tehát én sem aludnék benne. Tehát forgácsot tennék be mindenképpen.
19/28 A kérdező kommentje:
Egyre jobb válaszokat attók.kössz.
2020. aug. 11. 21:15
20/28 anonim válasza:
Jesszus,sok butaságot hordtok össze. A forgacsnál sok szempontból jobb a szőnyeg/takaró. Nem,nem a pisibe alszik a malac,hisz a szőnyeg/polár pléd atengedi a nedvességet,kell alájuk nedvszívó reteg,pl pellet. Kérlek titeket "asszem" dolgokat ne írjatok 0 hozzáértéssel. A malac szőrhullásának semmi köze a polár plédhez. A foltokban törtenő szőrhullast atka/gomba,vagy nőstényeknél petefészek ciszta szokta okozni. Tehat semmi köze a takaróhoz. A forgacs is rossz ám,sokkal nehezebb takarítani,emellett nagyon poros,amitől sok malac tüsszög,ez pedig nem tesz nekik jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!