Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ezt, hogy merészelik? (többi...

Ezt, hogy merészelik? (többi lent)

Figyelt kérdés

(Keresek egy jó nagy ketrecet a hörcsögeimnek, hogy szétlehessen választani őket, mivel összeverekednek, azt, hogy külön ketrecbe legyenek nem akarjuk, mert akkor nagyon sokáig tart a tisztítás.) Kerskélek nap mint nap a neten, de olyanokat látok, hogy egy akkora ketrec mint a mien 4000 Ft, mikor mi újonnan állatkereskedésbe vettünk 3000-ért. A képét is láttam a ketrecnek, de a mienk még jobb, én ezt nem értem, hogy hogyan merészelik drággábban adni a ketreceket mint a boltban. Egy nagy ketreset keresnék 2000 forintért, és nem 20 000-ért ilyenkor mit tanácsos csinálni. Estleges helyesírási hibákért elnézést!

Ha lehet normális válaszokat, előre is köszönöm.

2010. aug. 4. 16:06
 1/10 anonim ***** válasza:

sztem te egy újnak mondott jó állapotú használtat vehettél, vagy rosszul értelmezed a mérteket a képről(cm-ben nézd meg otthon a vonalzón, a méretet amit írnak rá)

Bizony egy nagy ketrec 4000 Ft fölött kezdődik használtan a neten, újonnan még drágábbak.

2010. aug. 4. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem bántásból mondom,de te lusta típus vagy??

Csak azért,mert szerintem nyugodtan vegyél még egy ketrecet(mármint úgy csináld,hogy két külön ketrecben legyen a két höri),mert ha egy ketrecben lesznek(még ha az a ketrec nagy is),akkor is fognak verekedni!A lustaságot arra értem,hogy azért nem akarod,hogy 2 ketrec legyen,mert akkor sokáig tartana a takarítás.Nekünk van 2 hörink,2 külön terráriumban,és a takarítás összesen kb.fél órát vesz igénybe!A kettő együtt!Ez abszolút nem sok idő!A pézsmateknősöm takarítása,na az hosszú:kb.1 órát vesz igénybe,és hetente takarítom!Sőt,havonta nagytakarítást csinálok nála(ahogy ma is tettem),és az kb.2 és fél órát vett igénybe!Mi az a fél óra ehhez képest...

14/L

2010. aug. 4. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:

A mocskok...

Ezt a kérdést ugye nem gondoltad komolyan?! Nem kötelező megvenni, nem kötelesek a neked tetsző áron meghírdetni. Üdvözlet a Földön, itt ez a szokás.

2010. aug. 4. 16:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Eggyáltalán nem vagyok lusta tipus, és arra gondoltunk, hogy ketté válasszuk a ketrecet! Tudod mi 2 naponta cseréljü a forgácsukat, és egyszerű 1.nincs ennyi időm rá, mert én alaposan kitakarítom, mire eggyel végzek 1 és fél óra. Ennyi időm nincs rá naponta 2. 2 ketreccel mit csináljunk, ha vinni akarjuk őket majd egymásra pakoljuk mint egy csomagot, vagy hogyan gondolod ?
2010. aug. 4. 16:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a terrárium kitakarítása, nem nagy dolog, de a ketrec takarítása hosszabb, és én mindent kimosok tusfüldővel, és utána alaposan leöblítem, ami szintén sok idő!!
2010. aug. 4. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:

1.Szerintem tök felesleges kétnaponta cserélni az almot,elég lenne heti egyszer-kétszer.

2.Mi nem szoktuk őket elvinni nyaralni,mert van kire rábíznunk őket.

3.Ha ketrecben viszitek el őket,akkor miért lenne baj,ha egymásra rakjátok a két ketrecet??

4.Nem mondtam,hogy lusta vagy,csak megkérdeztem:)

5.Ha továbbra is kétnaponta akarod őket takarítani,akkor elég lenne,ha minden harmadik alkalommal használnád a tusfürdőt,nem mindegyik takarítás alkalmával,mert az tényleg időigényes:)

2010. aug. 4. 16:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Tudod z a baj, hogy ezek a hörik még picik 1 hónaposak, mindenhova oda pisilnek, és muszájkitakarítani őket, egyszerü nagyon büdösek, muszáj 2 naponta, és tusfűrdővel, csak nem hagyhatom őket a saját pisijükbe. 1 nap alatt tele pisálnak, meg kakilnak mindent :D
2010. aug. 4. 16:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Elsőnek még annyit üzennék, hogy nem néztem férre a méreteket, és az vadi új volt!
2010. aug. 4. 17:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha 3ért vettetek ketrecet hogy akarsz 2ért nagyobbat?:S

2ért használtan max akkorát kapsz mint amekkora van neked.

De am tényleg nagyon drágák a ketrecek én most vettem a nyulamnak boltból 9500ért mert használtan 9000körül voltak akkorák..

Ja és még annyi hogy ne tusfürdővel mosd a ketrecet hanem ecettel,az fertőtlenít,és nem árt az állatkáknak:)

2010. aug. 4. 19:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm megfogadom az ötletet :)
2010. aug. 5. 16:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!