Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy 4 éves görim, de már...

Van egy 4 éves görim, de már nem bírom:D:S?!

Figyelt kérdés
A szagát...tényleg ha ivartalanítom nem lesz annyira büdös? nem fáj az neki és kb mennyibe kerül?:)
2010. aug. 4. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Enyém is 4 éves :)

Ha ivartalanítod semmilyen szaga nincs!!! Az enyémet már rég ivartalanítattuk

2010. aug. 4. 12:09
 2/9 A kérdező kommentje:
ás utána nem fáj neki, nem lesz semmi ?
2010. aug. 4. 12:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Kap majd fájdalomcsillapítót. De ha fájna nekik, vajon ki csináltatna ilyet? Ki szeretné hogy a görije szenvedjen?;)
2010. aug. 4. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Az ivartalanítás nem a bűzmirigy eltávolítását jelenti! Egyébként a pézsma szaga nem fog elmúlni.
2010. aug. 4. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó van neked görényed??? Nekem 3, és garantáltam megszűnik a szaga!!! Pukizni azt persze hogy fog, de pár perc múlva megszűnik. És olyan a pukiszag, hogy csak annyit mondanak rá legtöbben hogy "de büdi". Nem pedig " ez kibírhatatlan"

-.-

a másik kérdésél is osztottad azt az igen kevés eszedet-.-

2010. aug. 4. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Két szaga lehet:

1-a bűzmirigy szaga-ezt a bűzmirigy eltávolításával szüntetheted meg

2-a hím állat jelölő vizeletének szaga-ezt a kiheréléssel.

Ha már úgyis altatják egyúttal kiszedetheted mindkettőt, akkor garantáltan elmúlik a szaga, bármelyik is zavart téged.

2010. aug. 4. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen utolsó, de a bűzmirigy eltávolításban nagy eséllyel bent van az is, hogy meghal
2010. aug. 4. 15:14
 8/9 anonim ***** válasza:

ma 13:15

Nagyon kultúráltan válaszoltál...na mindegy.

Szóval nekem nincs görényem, de 2 ismerősömnek is van. Az egyik ivartalanított, és ugyanolyan büdi, mint volt a műtét előtt.

Nekem ivartalanított kutyám van, és ugye nekik is van bűzmirigyük, tehát tudom, hogy a büdös, az onnan jön.

A pézsmaszagra mit mondjak? Az van nekik, ennyi.

Már csak azt nem értem, hogy aki görényt tart, az miért nem mérlegel, mielőtt megveszi?

2010. aug. 4. 15:24
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...eddig nemvolt a szagával baj.. ennyire nem is volt büdi...szoval utolsó..mérlegeltem mielőtt megvettem:)
2010. aug. 4. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!