Pici testű állatok?
Figyelt kérdés
Egészen apró emlőst keresek, amit lehet párban tartani, de úgy, hogy vagy két him, vagy két nőstény, és nem vesznek össze.
Ha jól tudom, a dzsungáriai törpehörcsög nem tartható igy, mert marják egymást. Hasonló méretű, de toleránsabb állat létezik?
2020. júl. 24. 14:39
1/25 anonim válasza:
Kismadarak. Állatkereskedésekben sokszor párban árulják őket
2/25 anonim válasza:
Az egereket párosával kell tartani és eléggé kicsik. Ettől függetlenül jó nagy hely kell nekik.
3/25 anonim válasza:
Nekünk a hörcsögök is jól megvoltak együtt.
4/25 anonim válasza:
Az "egészen apró" kategóriában talán csak az egér. De a helyigénye annak sem "egészen apró"...
5/25 A kérdező kommentje:
3-as, milyen hörcsögjeid voltak?
2020. júl. 24. 15:17
6/25 anonim válasza:
A roborovszki törpehörcsögök meg vannak párban, de csak nőstényeket tarts együtt. A hímek rivalizálnak, a hím-nőstény párosok pedig folyamat utódokat fogak nemzeni, de nagyobb háttértudás hiányában ez felelőtlenség lenne.
7/25 anonim válasza:
Mellesleg ez a legkisebb hörcsög fajta
8/25 A kérdező kommentje:
Mennyire elterjedt, mennyire ismerik ezt a fajtát állatkereskedésekben?
2020. júl. 24. 15:42
9/25 anonim válasza:
A nőstények sem viselik jól egymást, jobb szeretnek egymaguk lenni. Tapasztalat.
10/25 anonim válasza:
Lehetőleg kerüld el a kereskedéseket nagy ívben! Nem ismerik az állatok igényeit, össze vissza rakosgatják őket, így belterjes az egész állomány.
Még néhány éve Debrecenben volt egy tenyésztő, GaBo volt a neve, nem tudom aktív e még. Pesten is volt egy Smallsteps néven de ő abbahagyta és dzsungáriaikat tenyészt ha jól tudom.
Vagy keress rá a Hörcsögmentésre, sok különböző hátterű (eldobott, megunt) höri vár gazdára
Itt tudsz utánaolvasni a hörcsögök tartásának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!