Tengerimalac probléma?
Én egész eddig azt hittem,hogy az a baj,hogy egy zárt akváriumban van,és ez a baj,nem azt HOGY A VÍZBE TETTED BELE!
Még jó,hogy kiúszott,és ott is marad! Díjazom az előttem szólót,szerintem se tartsátok meg,mert ez így állatkínzás!
Szegény malac :(
Négyes vagyok:
Ha csupasz akkor nem lehet kint tartani télen, megfáfik. De nyáron se, mert nem tesz jót neki a nagy meleg se. Ha szőrös lenne akkor még meg lehetne oldani a kinti tartást, de így nem. Én is azt hittem hogy víz nélküli akváriumban van, de nem így hogy vízzel. Jó hogy volt kimászója és ott maradt, mert még rossz vége lett volna. Amúgy nem sértésből írtam, csak segíteni próbáltam. Ha már készül a kinti ketrec, akkor ne a csupaszat vegyétek vissza, hanem egy szőröset. Ne legyen sem hosszú szőrű, ezek nem valósak kezdőknek. Kezdetnek elég lesz három malacka, persze ha megfelelő a ketrec méret. Ha nem akarsz kicsiket, akkor vegyél három nőstényt, lehetőleg fiatalokat, de legjobb ha tenyésztőtől veszel, ahol külön vannak a hímek a nőstényektől, nehogy az egyik nálad lefiazzlon. Semmiképp se vegyél szaporítótól. Fő táplálékuk a széna, hetente 3-szor 4-szer adj nekik friss zöldségeket, de fontos hogy nézz utána melyik jó és melyik mérgező a tengerimalacnak. Ami a legfontosabb, ne tartsák tengerimalacot, de semmmi állatot amíg nem néztél utána a megfelelő tartásuknak. Tudom, nem a legjobb érzés amikor állatot kapsz ajándékba, és azt sem tudod hová tegyed, mivel etesd, ezért nem szabad ajándékba adni állatot. Majd küldesz képet a ketrecről és a malackákról? Kíváncsi vagyok rájuk. Majd még belinkelek pár oldalt ami hasznos lesz, ha úgy döntöd hogy mégis lesznek malackáid. Remélem segítettem. :)
Érted TENGERImalac
Logikus hogy a vízben él!🤯
És még csodálkozik hogy kimászott...
Mit gondoltál?
Úszkálni fog?
És olyat szól,hogy olyan mint a VÍZILÓ! Miben hasonlít a tengerimalac egy vízilóra?
És eleve,egyik sem a vízben él!
Se a víziló,sem a tengerimalac!
Inkább ajándékozd el!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!