Tengerimalac probléma?
köszönöm a segítséget tegnap vissza vittük a boltba az akváriumot szerencsére vissza vették apával majd csinálunk neki ketrecet az udvaron és szerzünk neki társakat
nem tudom miért kel bántanotok én csak jót akartam neki soha nem volt még tengerimalacom így nem értek hozzájuk még amúgy meg tud úszni
1. Ha már veszel egy állatot,jó lenne ha utánna néznél!
2.hogy érted azt hogy tud úszni???
nem én vettem!!! úgy kaptam ajándékba váratlanul ért
úgy értem hogy a vízbe tettem be és onnan felúszott a kimászóra utánna ott is maradt
Kérdező te agybeteg vagy az fix!!
Inkább add oda valakinek aki tudja, hogy nem hal...
Az emlősök többsége SZÁRAZFÖLDI állat. A tengerimalac nem azért tengeri, mert a vízben él, hanem azért, mert a tengeren túlról származik!
A tengerimalac a vízben akár TÜDŐGYULLADÁST, VAGY EGYÉB KOMOLY BETEGSÉGEKET SZEREZHET, ezért abban TILOS, ISMÉTLEM TILOS tartani, és fürdetni is csak állatorvosi utasításra szabad!
MINDENFÉLEKÉPPEN ADD EL SZERENCSÉTLEN ÁLLATOT, ÉS SOHA TÖBBÉ NE TARTS SEMMILYET!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!