Milyen zöldségfélét lehet adni a törpenyuszinak és hány hónapos kortól?
#2 elég sok zöldséget gyümölcsöt nem ehetnek, tehát ez a "lényegében bármit" nem állja meg a helyét.
Amit a #1 linkelt az egy nagyon jó oldal.
3 hós kor után lehet apránként adni a nyuszinak a listán felsoroltakat.
Első vagyok.
2# sajnos az, hogy "nyulat tenyésztünk itthon" még nem garancia semmire. Régen mi is tartottunk otthon nyulakat, és hiába vágtuk le őket később, a mai tudásommal a nyúltartással kapcsolatban már szinte bűntudatom van amiatt, ahogy azokat az állatokat tartottuk.
Hiába van törpenyulam jó pár éve, hiába olvasok el minden szakirodalmat ami csak a szemem elé kerül, és tájékozódom folyamatosan, sosem jelenteném ki magamról, hogy értek hozzá.
Olyanról például sosem hallottam még, hogy bármit amit megehet azt fonnyasztani kellene mert puffasztja. Szerintem az én nyulam a fél napos fonnyadt paprikát vagy almát egy jól irányzott mozdulattal a fejemhez vágná.
#8 pedig minden nyúl ugyan azt eheti, más kérdés, hogy szereti-e. De pl. paprikát pont nem igazán kéne adni nekik.
Amugy ha tényleg nyúl tenyésztők vagytok, akkor melyik egyesületbe vagytok benne és milyen szakmátok van hozzá? Van tenyésztési engedélyetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!