Tengeri malacomnak szeretnék pár?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nem rég kb 2 hónapja kaptam egy tengeri malackát, és azt olvastam, hogy társas lények.
Úgy vettem észre, hogy mintha egyedül érezné magát, és szeretnék neki társat venni,
Kérdésem, hogy kell valamilyen módon szoktatni őket egymáshoz? vagy egyből szabad őket össze engedni?
A másik pedig valaki tudna mondani, hogy kb mennyibe kerül egy tengeri malac?
Köszönöm előre is
2010. aug. 3. 10:42
1/7 anonim válasza:
A tengeri malacok 1000-1500 Ft között szoktak lenni, szerintem mindenképp 2000 alatt. Én sokszor szoktattam őket egymáshoz, de nagyon barátságosak, egyből megkedvelik egymást. Igaz, én csak különböző neműeket tartottam együtt, nem tudom, hogy az azonos neműek hogy viszonyulnak egymáshoz, de tényleg nagyon barátságosak, egy próbát mindenképp megér.
2/7 anonim válasza:
Egy neműt vegyél mindenképp. Fokozatosan lehet őket szoktatni.Később lesz közöttük harc, hogy melyik legyen a "vezér"!Én úgy szoktattam őket, hogy a nappaliba mind a kettőt kiengedtem és így hamar megszokták egymást semmi gond nem volt! Ha fiú-lányt veszel akkor sok kicsi lesz és rendszeresen ki szét kell szedned őket. nem ajánlom, hogy legyenek picik. Egyrészt ezért: nehezen lehet őket eladni még ingyen is.. másrészt túl szaporulat van már belőlük is!
3/7 anonim válasza:
De akkor vegyél egy nagyobb terráriumot is. Ez tapasztalat.
4/7 anonim válasza:
Ne terráriumban tartsd őket!Mármint tarthatod,de sokkal jobb a ketrec!Min.100x50-eset vegyél a két malacnak.És ne különböző neműeket vegyél,hacsak nem szeretnél sok picit,ami a mamamalacot is megterheli:)
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2010. aug. 4. 10:46
6/7 anonim válasza:
Jaaj én a nemeknél nagyon megjártam!:D először (4 éve) vettem egy zebrapintyet hófehér volt az eladó azt mondta, hogy lány rövid időn belül vettem még egyet azt mondta az eladó, hogy szintén lány mert nem szerettem volna kicsiket :D és utána tojást rakott a barna és kikelt a kismadár :D szóval a fehér az fiú volt.. nos ugyanez volt a tengerimalacoknál is:D csak ott még kicsi nincs :D egy évesek
7/7 Gulyás Barbara válasza:
Nekem volt két tengerimalacom a kissebik mindég piszkálta a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!