Mit kellene tennem szerintetek ??? Ha a nyuszim még be is pisilt!!!
Figyelt kérdés
Pár napja hoztam el őt nagyon helyes nyuszi ,de észrevettem utóbbi napokban kábel meg van törve majd egyszer csak ma teljesen elromlot az egér zsinórja teljesen szétharabdálva sajnos nem is megy az egerem ,de nem rég mivel éjjel visszateszem a ketrecbe már észrevettem ,hogy mikor feltettem az ágyra beszélgettem vel bepisilt ráadásul mit hogyan. Kiabáljak rá mert valakitől azt halottam ha rosszt csinál,de csak akkor rá kel kiabálni!! szerintetek mit kellene tennem ??2020. júl. 1. 23:28
11/20 A kérdező kommentje:
elég jól megcsináltam neki a helyet reméllem töbször nem pisil be
2020. júl. 2. 23:32
13/20 A kérdező kommentje:
hát az alomba pisil
2020. júl. 5. 12:01
14/20 anonim válasza:
Hogy van?
Dikerült rászoktatni???
16/20 A kérdező kommentje:
hát alomba pisilt igaz ma megint bepisilt de csak azért mert felett téve az ágyra szerintem magátol szerencsére nem pisil be
2020. júl. 19. 23:01
18/20 A kérdező kommentje:
miért ?
2020. júl. 20. 08:19
20/20 A kérdező kommentje:
jah
2020. júl. 20. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!