Varrónőt keresek! Nyuszimnak szeretnék télire kabátkát varratni, hogy ki tudjuk tenni az erkélyre hidegben is. Tudtok ajánlani varrónőt, aki ezt vállalja? Bp-en?
Szia, ez a nő (?) mértre készít egyedi kutyaruhákat. Talán tőle érdemes megkérmezni, hogy készít e nyuszinak is. Szerintem igen, csak le kell venni a nyuszi méreteit. :)
Itt a link:
Szerintem ilyen kutyaruha varrónőt keress, ők biztosan vállalnak más állatnak is kabátot, ruhát...stb :)
Szia!
Nekem is van nyuszim(tegnap óta:P) meg volt már régebben is, akkor mi bébiruhát adtunk rá,de nem nagyon szerette:D
Szerintem jó ötlet varratni neki:)
Sok szerencsét hozzá:)
fűtetlen... mi fűtünk a lakásban (ahol van)
te beszélsz hülyeségeket!
Mi is kiszoktuk engedni az erkélyre, és télen a szobában 20fok körül van, a konyhában kb10fok, és amikor etetem egyből jön velem, nem viseli meg hőmérséklet ingadozás, volt hogy a hóra is kiengedtük, szerintem nem lesz baja ne aggódj. Mellényes hámja van, és azt se nagyon szereti, úgyhogy nem hiszem hogy megszokná a kabátkát. Milyen szőrű? mert a rexről nem tudok nyilatkozni (de a holland törpe jó nagy bundát növeszt télre)
Ami pedig a kutyákat illeti a rövid szőrű lakásban tartott kutyáknak kell kabát, de a nyuszinak bundája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!