Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyuszimnak nagyon lágy a...

A nyuszimnak nagyon lágy a széklete.Igaz az,hogy káposztafélét nem szabad adni neki enni?Mi mást adjak neki?

Figyelt kérdés
2020. jún. 7. 19:52
 1/6 anonim válasza:
85%
Káposztát nem szabad. A nyúl fő tápláléka a széna. [link]
2020. jún. 7. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Elsősorban szénát esznek. Csak a mesében élnek répán, meg káposztán.

Utánaolvastál egyáltalán a nyúltartásnak?

2020. jún. 7. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Honnét jutott eszedbe káposztát adni neki? Hogyan tudsz állatot tartani úgy, hogy előtte nem nézel utána miket ehet? Állat tartás előtt alap, hogy előbb megnézem mit eszik, milyen körülményeket kell neki előteremteni, stb. Vagy nálad a háziállat csak odáig terjed, hogy "Jajj milyen cuki" ?
2020. jún. 7. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Ebből még baj is lehet, ha egy nyúlnak hasmenése van az egy nagyon komoly bélrendszeri betegség, injekció kúra segíthet csak, ha fiatal vagy öreg akkor nagy eséllyel belehal. Megdagadnak a belei, fájdalmai vannak ettől, mert ami egyszer bement az vagy kijön a másik végén vagy elpusztul tőle. Értem, hogy lágy székletet írtál, de én a helyedben szaladnék vele a dokihoz, döntse el egy hozzáértő, hogy most mi van. Nekem sajnos így pusztult el egy nyuszim, már beteg volt amikor vettem :(
2020. jún. 7. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
A nyúl szénát eszik! Ez a fő tápláléka. Olvass utána a nyúltartásnak sürgősen. Azt tudod, hogy egyedül eleve nem szabad tartani?
2020. jún. 7. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Első nyúlmentő alapítvány honlapján olvasd el, hogyan kell etetni egy nyulat.

[link]

Mondjuk előbb kellett volna, de hátha még nem késő.

2020. jún. 8. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!