Miket kell egy dzsungi höri terráriumába tenni? Kérlek irjatok le mindent amit amugy roluk tudni kell (mit nem szabad, mit szabad, mikor kell cserélni az almot meg a cserélésnél miket kell és miket nem szabad lecserélni).
Figyelt kérdés
2017. nov. 8. 15:14
1/9 anonim válasza:
Itt össze van minden szedve róluk: [link]
Kiemeleten figyelj a terrárium minimális méretére, ez szokott a legfőbb probléma lenni.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez a méret mekkora?
2017. nov. 8. 16:20
3/9 anonim válasza:
60x50 cm. De le van írva azon az oldalon is, amit ajánlottam. :)
4/9 A kérdező kommentje:
60x40 cm terrarium nem jobb?
2017. nov. 8. 20:08
5/9 A kérdező kommentje:
azaz nem hogy nem jobb hanem az nem jo?
2017. nov. 8. 20:08
6/9 anonim válasza:
Nem, annál nagyobb legyen! Nekem volt 60*40-es terrám, nem fért bele minden fontos felszerelés. Inkább 80*60 cm körüli alapterületű helyet javaslok. Az IKEA-ban a legnagyobb Samla márkájú műanyag tárolódoboz 78*56 cm alapterületű és 43 cm magas. Csak 4.790 Ft. Nekem abban van höri, nagyon praktikusan be lehet rendezni.
7/9 A kérdező kommentje:
Például mi nem fér bele?
2017. nov. 8. 22:01
8/9 anonim válasza:
Kell neki egy minimum 20 cm átmérőjű mókuskerék, minimum 10-20 (de akár még nagyobb, 30-40) cm átmérőjű fürdetőhomokot tartalmazó hely, fa házikó, fa mászókák, alagút, széna, bújókák, stb.
Itt tudsz róla bővebben olvasni: [link]
9/9 anonim válasza:
De amúgy mi az isten van veled, kérdező?! KETTEN írtuk le ugyanazt a weboldalt, te meg olyan kérdéseket teszel fel, amit simán ki tudnál keresni a weboldalon. Ne legyél lusta olvasni, mert a hörcsögtartás nem egyszerű, rengeteg dologra kell figyelni. OLVASD VÉGIG A WEBOLDALT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!